חיובי ארנונה מופרזים
כל הזמן אני מקבל תעריך ארנונה גבוהה מאוד מחייבים אותי על בית מגורים בשטח של 69.84 מ"ר כניסה לבית כ 12.63 מ"ר + מחסן ליד הבית שלי בשטח של 39.42 מ"ר ( זה סגור ולא בשימוש )+ ישנה קומת עמודים מתחת לבית לא סגורה פתוחה בכל הצדדים כשטח של 31.19 מ"ר ...פניתי המון אליהם בהסבר שאני רק גר בבית המגורים ושמחסן הינו עבור דברים ישנים מחוץ לגורים שלי ולא בשימוש אך ללא תוצאה ולא שומעים או מגלים הבנה עושים מה שבא אליהם .אני הגשתי השגה על סכום הארנונה שמחייבת אותי כל שנה העירייה ובנוסף צירפתי מסמך ממודד מוסמך עם הרישומים הנכונים לשטח לבית המגורים שלי שהינו רק 69.87 מ"ר לא יותר עליו אני רק חייב לשלם ארנונה , היום אני מקבל תשובה שהם מחייבים אותי בתשלום ארנונה על בית מגורים בשטח של 69.84 מ"ר כניסה לבית כ 12.63 מ"ר מחסן בית שלי בשטח של 39.42 מ"ר קומת עמודים מפולשת 31.19 מ"ר ברצוני לדעת זה חוקי מה שעושים ומה ביכולתי לעשות כיום?? תעזרו לי בבקשה וברשותך בבקשה תשובה ברורה ופשוטה שאוכל להבינה תודה מראש aeman_z@walla.com
התשובה הכי פשוטה וברורה היא שבלי שם הרשות המקומית שבה הנכס לא ניתן לענות לשאלה האם רכיבי החיוב חוקיים בהתאם לצו הארנונה
זה שייך למועמה האיזורית הגלבוע
שאלות נפוצות:
עופר גרינפלד