סקר מדידה של הבית שלי
לאחרונה קיבלתי פניה לתאם סקר מדידה לבית שלי בגדרה. כיצד ניתן לדעת מה שיטת המדידה הנהוגה ביישוב ('נטו' / 'נטו-נטו' / 'ברוטו' / 'ברוטו-ברוטו')? כיצד אוכל לדעת לפי מה מחושבת הארנונה שלי כיום? האם ישנה דרך חוקית בה אוכל לדרוש ולקבל את דו"ח המדידה הקודם של הבית שלי ע"י המועצה? (קניתי את הבית שלי מקבלן). האם ישנה דרך שאוכל לדעת את חלוקת השטחים של הבית שלי המעודכנת כיום אצל הרשות? (שטחי מגורים / שטחי שירות וכו'). ממספר התכתבויות של דיירים ביישוב עולה כי העלו לכל הדיירם ולחלקם בגדלים ענקיים (התווספו להם כ-70 מר'). הםא יש משהו לעשות על מנת להתכונן ולהקל את המדידה? תודה רבה
כיצד ניתן לדעת מה שיטת המדידה הנהוגה ביישוב ('נטו' / 'נטו-נטו' / 'ברוטו' / 'ברוטו-ברוטו')? - לפי צו הארנונה. השיטה היא ברוטו כיצד אוכל לדעת לפי מה מחושבת הארנונה שלי כיום? - אם זה בית חדש סביר שהשטח נקבע לפי הודעת הקבלן האם ישנה דרך חוקית בה אוכל לדרוש ולקבל את דו"ח המדידה הקודם של הבית שלי ע"י המועצה? (קניתי את הבית שלי מקבלן). - בוודאי המועצה חייבת למסור לך שרטוט מפורט האם ישנה דרך שאוכל לדעת את חלוקת השטחים של הבית שלי המעודכנת כיום אצל הרשות? (שטחי מגורים / שטחי שירות וכו'). ממספר התכתבויות של דיירים ביישוב עולה כי העלו לכל הדיירם ולחלקם בגדלים ענקיים (התווספו להם כ-70 מר'). יתכן וזה בעיקר בגלל מרפסות הםא יש משהו לעשות על מנת להתכונן ולהקל את המדידה? בעיקרון לא, סירוב למידה עלולה לגרור שומה לפי מיטב השפיטה
שאלות נפוצות:
עופר גרינפלד