לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קרן

פיטורין בהריון??

שלום הודעתי למעסיק על ההריון מרגע שגיליתי בעצמי שבוע 7 עקב דימומים אחרי 3 הפלות והמון שנים של המתנה נכנסתי לשמירת הריון למשך חודשיים ומאז הפך עורם והם לא נחמדים בלשון עדינה .קיצצו לי שעות כשחזרתי בצורה דרמטית ועוד כל מני הרפתקאות. הוחלט שהם סוגרים את החנות בירושלים ונשארו 2 נוספות בפ"ת וברחובות וכמובן שהוצע לי ב"שמחה"לבוא לעבוד בחנויות האחרות מה שלא היה נראה לי הגיוני לחלוטין הרי רק להגיע לתחנה מרכזית לוקח שעה במקרה הטוב!בתחילת התהליך כשהחלו להערים עליי קשיים פניתי בהמלצת קרוב לתמ"ת ובאמת הגענו לידי כך שהיה שימוע ועדיין אין החלטה.החוקרת שלחה אותי לרופא תעסוקתי על מנת שיחליט אם יש באפשרותי לסוע כל יום לעבוד במרכז ואצל הרופא נאמר לי בעלפה בינתיים שאין הם דנים בסוגיית המרחק והמליצה לי להתלונן(במקום אחר)על הרעת תנאים .אתמול דיברתי עם המעסיק לגבי המשכורת שלא הופקדה בחשבוני ולטענתו אין הוא צריך לשלם לי עד להחלטת ההתמ"ת מה שלי נאמר כי שאלתי את החוקרת מה עליי לעשות בינתיים והיא אמרה שעד לקבלת החלטה אחרת עליו לשלם לי . בינתיים אני בלי שקל ובנוסף הוא מחזיק כבר כמה חודשים את טפסי שמירת ההריון שגם עליהם לא הזדכתי בביטוח לאומי עדיין בקיצור מצבי הכלכלי מסתבך !! מה עליי לעשות ??? המליצו לי בינתיים לכתוב לו מכתב רשום שבו אציין הכל כולל הטפסים והמשכורת ועצם זה שידעתי אותו והוא לא פעל בעניין .מה דעתך ? אני אבודה ולחוצה ועיייפהה כבר מכל זה !! בכבוד רב אני

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות נשים בעבודה