לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכל

עבודה לא תקינה

הייתה לנו בעיית רטיבות גדולה במרפסת הזמנו חוות דעת של מהנדס איטום. אחרי שהוא נתן אותה הזמנו קבלן שהוא החליט לעבוד בצורה אחרת לא לפי חוות דעת של מהנדס.אחרי שנה בעיה חזרה . מהנדס באה לתת חוות דעת נוספת ואמר מרפסת עשויה לא לפי תקנים ישראלים ולא תקין לכן חזרה בעיה . אחרי הרבה שכנועים ושיחות עם קבלן. הגענו להסכם בעל פה שהוא מפרק את כל מה שעשה אנחנו מבעים איש איטום וקרמיקה לריצוף (מכסף שלנו) והוא ממשיך את העבודה אחרי זה ריצוף וכל מה שצריך. אבל יותר הוא לא מוכן לקחת אחריות על עבודה. הזמנו איש איטום הוא חזר אל תאנות של מהנדס ואמר שמרפסת נעשתה בצורה לא מקצועית ולא תקינה . אם אנחנו מסכימים לעבוד איתו הוא לא מוכן בשום אופן שקבלן התקרב אחריו למרפסת כי גם ריצוף הוא לא עשה תקין (לא תואם למרפסות). ויש לי מהנדס מומחה שמוכן לתת חוות דעתו במישפת שנעשתה שעבודה לא תקינה במרפסת שאלה ? 1.האם אני יכולה לתבוע ולנצח את הקבלן על סכום עלות המרפסת ששילמנו לקבלן 17000 ש"ח שיש לנו קבלה. גם עם בסוף הגענו איתו להסכם בעל פה והוא הסכים לתקן ? 2. האם אני יכולה להתחיל שיפוץ חדש ואחרי לתבועה או שאסור לי לעשות כלום עד שיש הערכאה? תודה מראש

עו"ד עמנואל סולומונוב

מיכל שלום, השאלה איננה בתחום התכנון והבניה אלא בתחום דיני החוזים ביניכם לבין הקבלן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תכנון ובנייה