מחסן עץ
השכן התלונן למועצה לועדה לבניה על מחסן עץ שיש בו חבר של אבא שלי מחוסר דיור שלן במחסן להסיר ספק המחסן קיים 42 שנה סככה צמודה אליו 30 שנה לפני שנה התלנון בא פקח וירד מעניין התלונן שוב ניפח את העניין הוזמנתי לועדה העוד שם דיבר על היתר בנייה השאלה האם יתבעו אותי על מחסן מעומד 40 שנה האם ניתן לפתור ולהעזר בשרותי עו"ד בעניין זה
עבירת בניה מתיישנת לאחר 5 שנים, אך ניתן להרוס את המחסן עפ"י הנחיית הלשכה המשפטית ולא ניתן להרשיע את הבונה בגין כך עקב התיישנות. כמו כן ניתן לנסות ולהסדיר את המחסן בהוצאת היתר בניה כדין.
אני מדגיש זה מחסן עץ של פעם ואו זה היה פעם הקונטנרים מעץ של אז בשכונה יש כמה מחסנים כאילו בחצרות ....אבא שלי קנה מנהג משאית בשכונה שהיה לו הרבה מחסנים כנראה מהנמל אשדוד או או אח והניח אני מדגיש הניח בחצר אין יסודות בניה זה על בוקים ומאז הוא יובל שנים עומד האם הועדה והיועץ משפטי וכו יביאו את זה לפתחו של בית המשפט תביא את זה בפני לבית המשפט נכון להיום? אני אשאל בצורה אחרת נניח שאתה השופט ובא עו"ד הועדה ומעלה מתים מתוך האוב לפני בית המשפט מלפני 50 שנה 1960 מה אתה כשופט תתן הנחיה לכל התהליך או תוציא היתר זמני? האם תתן תקדים להשאיר בניה חריגה זמנית או תחייב הריסה וכו מחסן עץ (האם לא תעביר את זה למלאי התקדימים שלך כשופט?) כגון היתר זמני היתתר בניה זמני לכשיבנו להרוס וכו?? זה נשמע שרירותי לאור מאות אלפי בניות של חצי מליון בדואים
שאלות נפוצות:
אבי חרמון