pct
שלום , אני צריך להגיש PCT יש למישהו מושג איך מגישים (לא בעזרת עורכי פטנטים למיניהם)? למיטב הבנתי צריך להשתמש בתוכנה PCT SAFE אני לא הצלחתי לתפעל את התוכנה . אשמח לעזרה ואפילו בתשלום סמלי ... תודה
שלום אוהד, אתה לא חייב להגיש דרך התוכנה, ויכול גם למלא טפסים ידנית. צור קשר עם מחלקת ה-PCT במשרד הפטנטים, והם יעזרו לך בתהליך. http://index.justice.gov.il/Units/RashamHaptentim/Units/pct/tzorKeser/Pages/zorkesher.aspx עצת חינם:וודא שיש לך בקשת פטנט כתובה באופן מקצועי, כי לא חבל על כל הכסף של ה PCT. בהצלחה, גדי בנט (עורך פטנטים למינהו ;)
כבר שוחחתי אתם הם לא ממש עזרו לי (אולי נפלתי עליהם ביום רע..) אבל הם אמרו מה החומר שצריך לבקשה : שרטוטים , תביעות ותיאור הכל באנגלית וטופס הגשה . יש לי כבר את כל החומר הבעיה היא כיצד להגיש אותו ולמלא את הטפסים . האם הגשה ידנית היא יותר פשוטה מהגשה דרך התכנה ? על מה אתה ממליץ? תודה
כבר שוחחתי אתם הם לא ממש עזרו לי (אולי נפלתי עליהם ביום רע..) אבל הם אמרו מה החומר שצריך לבקשה : שרטוטים , תביעות ותיאור הכל באנגלית וטופס הגשה . יש לי כבר את כל החומר הבעיה היא כיצד להגיש אותו ולמלא את הטפסים . האם הגשה ידנית היא יותר פשוטה מהגשה דרך התכנה ? על מה אתה ממליץ? תודה
יותר פשוט למלא את הטופס ידני, אבל אז אתה צריך לשלוח את הכל ידני לירושלים. יש גם תוספת תשלום קטנה, אבל לא משמעותית. האם אתה יודע לכתוב תיאור + תביעות של פטנט??? האגרות הן יותר מ 10,000 ש"ח, אל תשקיע את כל הסכום אם אין לך בקשת פטנט כתובה נכון. בברכה, גדי
יש לי את כל הטפסים , הבקשה הראשונה שהגשנו למשרד המשפטים בארץ נעשתה ע"י חברה לעריכת פטנטים והם כתבו את הכל בעברית ובאנגלית , כך שאת החומר יש לי . אז אתה אומר שהטופס הידני יותר פשוט להבנה ועדיף לי להגיש אותו. אתה יודע כמה כסף עולה הגשה ידנית? תודה
כל האגרות הן מעל 10,000 ש"ח, תלוי באיזה רשות חיפוש אתה בוחרץ התוספת על הגשה ידנית היא פעוטה. עד כמה מאות שקלים מהזכרון. הבקשה המקורית הייתה כתובה בעברית??? מתי התאריך שלך? אתה מוזמן להרים טלפון 08-9365090 שלוחה 4 אם אתה רוצה להתייעץ. בברכה, גדי
שאלות נפוצות:
חגי המאירי
ניסים טוויזר
ניסים מור
בר וינוגרד