דני א

הסדר נושים לפני כניסה לחדלות פרעון

אני חייב מאות אלפי שקלים לבנקים וחברות האשראי. אני נכה ללא רכוש ונחשב למקרה קלאסי להתחשבות בהורדת החוב מהבנקים. אני ממש לפני כניסה לחדלות פרעון (כל המסמכים מוכנים ונותר רק להגישם) ואני מעוניין להיפגש השבוע עם הבנקים ולהסביר להם שאני לפני כניסה לחדלות פרעון והאם ניתן להגיע להסדר. 1. כמה אחוזים מהחוב הם מסכימים להוריד לפני כניסה לחדלות פרעון (80% יסכימו להוריד?)? 2. איזה הקלות הם מציעים אם בכלל? או שלפי דעתך אין ברירה וחבל על הנסיעה לפגישות וצריך להיכנס לחדלות פרעון ורק אחרי זה הם יותר פתוחים וגמישים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

בכדי לתת תשובה יש להבין על מה החוב? עמה שנים אתה חייב? מה הכנסתך? כמה אחוז נכות? תתקשר אלי ואציע לך כיצד לפעול 0509000145