לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
א

פרידה

שלום בן זוגי איש קשוח מאד, לא סובלני, רוב הזמן עצבני, מאד אנטיפת -תפסתי אותו מעביר כספים מהחשבון שלנו ולעיתים שקרן וחצוף פשוט נמאס וניסיתי הכל במשך 19 שנה . איך עליי לנהוג לפני שאני מודיעה לו שאני רוצה להפרד בדרך הכי מהירה ללא סכסוכים מיותרים כי יש גם ילדים במאצע.האם תהיה לי עזרה כספית מהרשויות?

בועז גורק עו"ד

שלום לך אני סבור שלפני שאת חושפצ בפני בעלך את רצונך בפרידה כדאי ליוועץ עם עו"ד. לעיתים קרובות לא כדאי לספר לבעלך על רצונך בפרידה ,מבלי יעוץ לעו"ד במקרה שכזה בעלך יכול לעשות פעולות שיפגעו בזכויותיך. ויש לעיתים קרובות צורך לעשות פעולות שישמרו על זכויותיך לפני שהוא יפעל המון הצלחה

בועז גורק עו"ד

לשאלתך בעיניין עזרה מהמדינה אם אינך יכולה לממן ייצוג ממליץ לפנות ללשכה לסיוע משפטי באיזור מגורייך המעיניקים יעוץ וייצוג חינם בכפוף לעמידה בקריטריונים של זכאות בכדי לבדוק זכאותך ממליץ לבדוק באתר הלשכה לסיוע משפטי המון הצלחה

א

תודה על העזרה ברשותך רציתי לדעת איך אני אמורה להשיג עו"ד טוב ? פשוט לא רוצה לשתף אנשים קרובים ומעדיפה להעזר בשירותים חברתיים או הלשכה הנ"ל שהזכרת ? למי כדאי לפנות ?

בועז גורק עו"ד

שלום לך אינני יכול להמליץ על עורך דין טוב כי "אין הנחתום מעיד על עיסתו" אם את מעוניינת את מוזמנת ליצור קשר עמי לטלפונים המופיעים באתר ואשמח לתאם עמך פגישת יעוץ. המון הצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני