גרושים
שלום וברכה .היה דיון ברבנות ונחתם הסכם יש לנו סידור לגט אבל אני מתוך פגיעה בקשתי שגם אני רוצה גט ואני לא שלמה עם עצמי זה בא מתוך אגו שנפגע האם זה פוגע בגרושין?הגשתי תביעה לאיזון משאבים אני יכולה להתעקש לדחות את הגט עד לסידור מאזן משאבים?בהסכם לא נכתב על המזונות האם בגלל שיש לי פסק דין ואני מקבלת?אך זה מתנהל לבקש דחייה עד שיסודר מאזן משאבים והכי חשוב מה עושים שזה לא בא לי מהלב ובקשתי גרושים מכעס?
שלום לאה גט צריך להינתן ע"י הבעל בהסכמה, והאישה צריכה להסכים לקבלו. כך שניתן עדיין לתקן את הטעות, אם לא תרצי להתגרש באמת. בהסכם הגירושין צריך ורצוי להיות התייחסות לנושא המזונות, ובעניין זה רצוי לפנות לייעוץ משפטי ע"מ לנסח את הדברים כהלכה, שכן התקבולים מגיעים לשנים ארוכות, וטעות בחישובם, היא טעות שתונצח לאורך זמן. בהצלחה,
את יכולה עדיין לחזור בך מההסכמה לגירושין ולבקש שלום בית. לא טוב לפעול מכעס. לגבי דחית סידור הגט עד לסידור איזון משאבים זה תלוי בנסיבות המקרה כל מקרה לגופו למשל אם אשה בוגדת ביה''ד ממהר לגרש ולא מעכב עד לסידור כל הענינים הכספיים ביניהם או אם נראה שבלי הגט לא יסתדרו הענינים הכספיים ביה''ד יקבע גט יותר מהר. אבל בעקרון יש זכות לבעל דין לבקש שקודם הגט יוסדרו הנושאים הכספיים. הסכם גירושין בעקרון אמור להביא למצב גירושין ואז אין חובת מזונות ולכן בעקרון הוא מבטל את חובת המזונות מזמן הגירושין אם יהיה עיכוב בביצוע הגט מצד האשה אפשר שלא יפסקו לה מזונות ואם יהיה עיכוב מצד הבעל כן יפסקו לה וגם זה תלוי בהרבה מאד משתנים.
אני לא בגדתי עשו לי עוול בדיון הוא שמע את בעלי שאמר אני רוצה להתגרש ופנה אלי וספרתי שהוא נהג להתעלל בי נפשית בכתב הטביעה הוא אמר שלא היה יחסי אישות ביננו ואני בכתב ההגנה טענתי שהוא שנים לא נגע בי אבל הדיון לא הספקתי להגיד הכל רק ספרתי את המצב ההדרדרות ביננו לא עלה בכלל נושא האשיות קבעו שאם אני רוצה להתגרש אז נתגרש וציון שאני מותרת על המזונות שלי מה שיצא ולא נשאל בכלל נושא האשיות.פשוט עמדתי וספרתי אבל לא ממש התיחסו והפרוד יצא מרוצה פסק דין למזונות לילד יש לי והוא לא נכלל בהסכם היה הכל מהר ופזיז ולא אני לא שלמה עשתי את ההסכם מתוך פיגעה בי ואגו ואני ממש כואבת .