לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סמדר

התנהלות בית הדין הרבני

שלום 1.מה מקומו של בית דין רבני בארוע כדלהלן והכיצד אני אמורה להערך לתביעה מעין בבית דין רבני אני התובעת 2.באילו תנאים מותר לי להעלות זאת לתקשרת? השאלה בעבר בערך מ2009נפגשתי עם מנהל בית ספר והצעתי רעיון חינוכי הלה שלחני לשוחח עם מנכ\"ל העמותה ואכן השיחה התבצעה טלפונית והצעתי את הרעיון החינוכי -הלה התחילו עימי משא ומתן בקשו ממני קו\"ח ואף שלחתי במייל דרך מייל של אחד העובדים שם- עובד סוציאלי לא ששמעתי מהם זמן רב ,לאחר שנה פניתי שוב והלה אמרו שאין תקציבים אמרתי שחלק מהרעיון שאין צרך בהשקעה כלכלית ,כיום מכ\"ל העמותה הוציא את הרעיון בפועל עם פרסום רב הראיות שבידי 1.הוא מייל ששלחתי בו קו\"ח אך אין שם תכתבת אודות הרעיון אך כתוב לשלוח לי רשימת תלמידים כמדומני גם יש לי אותה -עלי לחפש 2.המנהל והעו"ס שעימם שוחחתי בנדון והם כיום לא עובדים במסגרת זו 3.מכתב מפורט אודות הרעיון למפקחת במשרד החינוך ובו אני מפרטת אודות התוכנית -כאן אולי זו ראיה שהרעיון אצלי זמן רב ובתהליך יצירה 4.יש לי מייל אישי בו אני שומרת רעיונות יצירה חשוב לי לציין שהייתי מעונינת לגשת לענין בדרכי נועם ובפשרה הולמת לפני התביעה המשפטית ואיך כדאי לעשות זאת? תגובתך בבקשה תודה רבה סמדר

עו"ד ונוטריון שגיא בכור

שלום רב פשרה אפשר תמיד לנסות להשיג מחוץ לכתלי הערכאות - רצוי בהתתכתבות בין הצדדים - ע"מ שיהיו ראיות בכתב. לא הבנתי איך בית הדין קשור לעניין זה - האם הרעיון החינוכי נושא בקרבו כספים שיכלת להרוויח? האם דאגת להחתים המעורבים בעניין על הסכם סודיות? פרסום בתקשורת אפשרי - אולם עלייך להיזהר מהוצאת דיבה. בהצלחה, www.behore.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני