תאונה
רוכב אופנים נמצא פצוע קשה מתחת למעקה,האופניים היו על הכביש ,אין ראיות,האם אפשר להוכיח שהיתה תאונת דרכים לדעתך?
תודה, האם מקובל לפני הוכחות ולפני משפט שהנתבעת תציע סכום לפשרה והשופט גם יציע סכום כפול בתנאי שיוכח שהייתה תאונה? שני הסכומים שהוצעו הם זעומים ביחס לפגיעה.אז אני מבינה עכשיו שצריך להוכיח רק על מנת שנקבל את הסכום של השופט האם אני מבינה נכון שאין מה לחשוב על פיצוי יותר גבוה מי מה שהציע השופט ? וכל זה היה ללא דיונים בבית משפט
אכן,לפי הנסיבות כפי שתוארו,אין סיכוי שחברת הביטוח תאות לשלם יותר ממה שהציע השופט.יש מקרים,שאין מנוס אלא לנהל התיק,וזה כנראה אחד המקרים הללו.בהצלחה!
האם צריך להרים ידיים או שקיימת אסטרטגיה נוספת? עו" שלנו ממשיך לנקוב בסכומים גבוהים מצד אחד ומצד שני ניראה שהוא לא עובד על התיק כניראה מתוך ידיעה שהתהליך הסתיים. מוזר שדיברו איתי על הגשת תצהירים אבל לא עשו זאת.
באמת מוזר,אלא אם כן טרם חלף הזמן,או שעוה"ד שלך קיבל אורכה מבית המשפט.יתכן שעוה"ד שלך סבור שבכ"ז ניתן להגיע לפשרה.ברור כי אם לא כך הדבר,הוא ייאלץ להגיש את התצהירים.
הייתי בפגישה איתו ולא נאמר שהתקבלה אורכה,כמו כן קיים מועד לדיון החודש ואמר לי מראש שהדיון לא יתקיים.על איזה פשרה הוא יכול אם הוא עדיין לא הוכיח שקרתה תאונה ? האם זה נכון להחליף אותו בשלב זה?
את מפנה שאלותייך אלי,בעוד שמי שצריך לענות לך הוא עוה"ד שלך.לאור תשובותיו תחליטי אם להחליפו.כעיקרון,אני ממליץ תמיד,שלא למהר להחליף עורכי דין!
תודה . דרך תשובותיך ניסיתי להבין אם המהלכים תקינים ויש לי תחושת בטן לא טובה כבר זמן רב .
מה כוונתך לנהל התיק?
לנהל המשפט:כלומר שכל צד יביא את העדים שלו.
כאשר מנהלים משפט יש סיכוי לסכומים יותר גבוהים מהצעת השופט?
יהיה קשה,אך בפרט כשאתה אומר שנפצע קשה,הייתי נלחם.צלצל אלי אם תרצה,כדי שאשמע פרטים נוספים,על המקרה.
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם