תאןנת פגע וברח עם עדה
שלום לפני כחודש בעודי נוסעת בכביש עם 2 נתיבים אני בנתיב השמאלי מגיע רכב מהנתיב הימני רצה להמשיך ישר אל ראה שיש רק ימינב והחליט לחתוך אותו מימין לתוך הנתיב שלי.עצרנו את הרכב ביקשתי שתעצור בצד להחליף פרטים היא ברחה.ישבה עמיתב לעבודה איתי ברכב שהספיקה לצלם ולרשום את מס הרכב הוגשה תלונת פגע וברח במשטרה איתרנו את הבחורה היא טוענת שאני םגעתי ושאני יגיש תלונה כי היא לא מוכנה לשלם.לא הסבירה למה ברחה.הוגשה תלונה בביהמש והוצג דוח שמאי על הנזק ועדות של העדה.האם נכון הדבר שתבעתי?? אני שומעת מקרים ופסיקות של אי צדק. האם יש לי ממה לחשוש?? חג שמח רומי
אם חברתך תהיה אמינה על בית המשפט,אפשר שתביעתך תתקבל. חרף מה שטענת,עדיין מערכת המשפט במדינת ישראל ראויה להערכה רבה,ואני בהחלט מאמין שגם במקרה שלך,האמת תצא לאור.בהצלחה!
בוקר טוב ותודה רבה. אין סיבה שהעדה שישבה עימי לא תיהייה אמינה.מכעיסה אותי העובדה שהנהגת פגעה וברחה ולקח לי חודש לאתר אותה המשטרה לא עשתה כלום. מה היה קורה אם היא היתה משאירה אותי פצועה?? לשמחתי ביקשתי להקדים את המשפט והסכימו.היא ביקשה הארכה לכתב הגנה. יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להבטיח את הזכייה במשפט? ברור שהציג רק את האמת. תבעתע גם את חברת הביטוח שלה.היא טוענת שאני פגעתי בשיא חוצפתה . האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות?מלבד הצגת דוח משטרב, עדת ראיה, דוח שמאי ותמונות? חג שמח ותודה רבה
לדעתי אין צורך בדברים נוספים. לצערי,אני שותף לבקורתך,על המשטרה.
ממד אכזבה. בכל אופן אני מודה לך.חג שמח
בהצלחה !
שלום...מסתבר כי חברת הביטוח הגישה כתב הגנה ומציינת כי לא הוצגה חש על התיקון ומבקשת לבטל את התביעה.הוצג דוח משמאי רכב..יש צורך ביותר מזה??בכל מקרה לאור כך ולאור העובדה שהרכב לא היה ראוי לנסיעה ולא בטיחותח החלטתי לתקן את הנזק שגובה התיקון הינו 7.5 אלף כפי שהוצג עי השמאי. אעביר עוד השבוע לביהמש שאכן תיקנתי את הנזק ואכן שילמתי את הסכום הנל בגיבוי צילום שק וחשבונית מס קבלה. האם עליי לחשוש מעצם הבקשה לביטול התביעה?? הרי היא זו שפגעה וברחה....כל כך מאכזב שיש אנשים כאלה. האם עליי לעשות משהו נוסף?? תודה רבה על הכל
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם