פתיחת תיק סגור עקב החמרה וחתימה וויתור בתמימות
באוקטובר 2008 נפגעתי בתאונת דרכים כשרכב התנגש בי בחוזקה בעת עצירה וגרם לתאונת שרשרת. באותה העת הפוגעת לא הודתה ונדרש זמן ממושך ומפשט על מנת לקבל את הפיצוי מהביטוח. כארבעה חודשים לאחר התאונה לקיתי בפגיעה במערכת השתן ובגב פגיעה שהיא כרונית ומגבילה אותי קשות. לצערי בזמנו הייתי מאוד לחוץ על קבלת החזר על תיקון הרכב וגם לא קישרתי בין התאונה לפגיעות והתיק נסגר ללא תביעה לנזקי הגוף המתוארים. רק לאחרונה רופא מומחה אליו הלכתי לטיפול שאל אותי האם עברתי תאונת דרכים סמוך להתחלת התסמינים וציין כי אין גורם אחר שיכל לגרום לפגיעות שלי. ברצוני לדעת האם אני יכול לפתוח את התיק? בנוסף הנני עצמאי ובדיאבד התברר לי כי התאונה הייתה צריכה להירשם כתאונת עבודה אך עורך הדין שלי לא כיוון אותי כלל.
האם אתה בטוח שקיבלת פיצוי על נזקי גוף?אולי זה היה רק על נזקי רכוש?קשה לי להניח שעוה"ד שלך סיים התביעה,בחלוף חודשים ספורים מאז התאונה(ואם כן,זו שלעצמה,עילה לתביעת רשלנות נגדו). לגבי ביטוח לאומי:לא העובדה שאתה עצמאי היא הקובעת,אלא השאלה אם התאונה ארעה במהלך העבודה,או בדרך אליה או ממנה. התקשר עימי טלפונית,כדי שאבדוק,כיצד ניתן לעזור.
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם