לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אני

תאונת דרכים ועבודה

בעלי עובד כנהג חלוקה, במשך יום עבודתו נכנס בו רכב מאחורה בעת שעמד ברמזור אדום. הוא הגיע למיון בכוחות עצמו, לאחר התאונה היה כ8 ימים בבית וחזר לעבוד. הוא הוכר על ידי בטוח לאומי כנפגע בתאונת עבודה וקיבל תשלום על ימי העבודה.הוא עדין ממשיך לסבול מכאבי גב וצוואר, בחודש האחרון נרדמות לא אצבעות היד, תופעה שלא הייתה לו לפני התאונה כלל. בבדיקה ראשונה אצל עורך דין, נאמר לו כי כיוון שהתלונן מספר פעמים על כאבי גב לפני התאונה, זה יקשה על התביעה לחברת הבטוח. האם זה נכון? היום הוא יכול לתבוע נכות מב.ל עקב הירדמות באצבעות הידיים? תודה מראש על הזמן שאתה מקדיש.

עו"ד אליעזר פני-גיל

אולי יותר קשה מאדם שלא היו לו בעבר תלונות,אך לא בלתי אפשרי.כך למשל,עובדת ההרדמות,שיכולה להיות קשורה ישירות בפגיעה,לא היתה קיימת קודם,וכן אולי תכיפות התלונות,וכן אולי שוני בממצאים של הבדיקות האובייקטיביות,ועוד שורה של פאמטרים,שעו"ד מנוסה בתחום ודאי יוכל להעלות,ולהתגבר על עניין ה"הסטוריה הרפואית". לא הייתי פוסל פניה לוועדה רפואית של הביטוח הלאומי,עוד לפני מינוי מומחה מטעם בית המשפט,אך קודם להחלטה כזו,הייתי פונה למומחה מטעמי,כדי שיגדיר לי הסיכוי,לקבלת נכות בגין התאונה.אשמח לעמוד לשירותכם.כתיבה וחתימה טובה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים