ערעור על פסד בהסכמה לכאורה
הגשתי תביעה בתביעות קטנות הנתבעים היו עורך דין והחברה' הנתבע הגיע עם שותפו לדיון 2 עורכי דין אני לא עוד התביעה בפני שופטת בכירה בפתח תקווה תביעותת קטנות הנתבעים נכנסו לדיון בדקה האמורה האחרונה וישר טענו לדיון בדלתיים סגורות והשופטת אמרה שזה טוב גם בשבילי וזרמה לביצוע בדלתיים סגורות אני פחדתי שמא קרה משהוא נורא שצריך דלתיים סגורות אני התובע לא עורך דין עמדתי בפני 2 עורכי דין מיומנים ובפני שופטת שרצתה כרגיל לסיים ההליך מיידית כאן ועכשיו ובאופן כללי מסרה שיש מצב שאם היא תאלץ לתרשום פסק דין מנומק אני עלול להפסיד והפסק יהיה נגדי והיא תפסוק לי הוצאות מאחר שטענה שהסכום התביעה שאני תובע בגין אי ייצוג שאני תובע קטן ומגיע להם אותו ואילו אני תובע סכום כי לא קיבלתי את הסחורה עוד טענו הנתבעים 2 עורכי דין שיגרם להם נזק בגוגל בפרסום התביעה ואני קיבלתי חרדה שהם יתבעו אותי בתביעה נפרדת אחרת על נזק או שכבר יש להם נזק וכמובן שאין לי אמצעים וידע להתמודד עם תביעה כזאת וקיבלתי פיק בירכיים אומר בקצרה כי נכנסתי ללחץ נפשי וזרמתי עם השופטת והסכמתי לא בלב שלם (אני סובל מחרדות יש לי מסמך רפואי ) ומה שהיא אמרה והיא מחקה את התביעה וזהוא ללא הוצאות כרגע אני כמה ימים מתוסכל חושב הרבה שבעצם עבדו עלי השופטת והנתבעים חגגו על זה והיא לא דנה בפרטי התביעה ואו לא רשמה משהוא מנומק בפסק הדין אלא אישרה אותו וזהוא בחתימת בית המשפט ממש יאוש איך שיחקו לי אותה הבטחתי לעצמי שאני יואמר שאין לי מה להגיד ושתאלץ את השופטת לתת החלטה מנומקת שאפשר יהיה לתקוף אותה אבל נכנסתי להתקף חרדה שפתאום הנתבעים עורכי דין במקצועם העלו טענת נזיקין באינטרנט גוגל ולא הבנתי חשבתי אולי על משהוא שכתבתי בעבר על השופט דן מור והם אבל מסתבר שהם כוונתם הייתה על העתיד לבוא ששם יופיע ואז יגרם להם נזק..נכנסתי לפאניקה שהם יתבעו אותי תביעה נפרדת בזניקין ומכאן נסחפתי לדברי השופטת שאם היא תכתבו החלטה מנומקת אני יחוייב בהוצאות וכו ואז הוטעתי והסכמתי מפחד ואף התנצלתי בפנהם שלא התכוונתי לגרום להם נזק וכו 1 לא היה איזון כי הם שני עורכי דין 2. הם הפתיעו בבקשה לדלתיים סגורות דבר שבלבל אותי וחשבתי שאני מואשם בנזקין 3. יש לי מסמך שהנתבעים כתבו שהם יבצעו עבורי ייצוג בהוכחות ובסופו של יום הם נטשו את הטיפול בי ולקחו את הכסף ללא מתן תמורה שזה בעצם עיקר תביעתי להשבת כספי אני רוצה להגיש בקשה לביטול פסק דין בפשרה האם ניתן להגיש אצל אותה שופטת או אצל המחוזי אנא עזרתכם כהן רונן המיואש 054-7300162
יש להגיש בקשת רשות ערעור,לבית המשפט המחוזי. אל תתלה בכך תקוות רבות,כי לרוב לא נותנים רשות לערער.
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם