נפילה באוטובוס
שלום רב, לפני שנה וחצי קרתה לי תאונה כאשר שניות ספורות לאחר שעליתי לאוטובוס, כאשר גבי מופנה לקדמת האוטובוס, בלם הנהג בחוזקה ובפתאומיות וכתוצאה מכך ממש "עפתי" לאחור, גבי נחבל בברזלים של האוטובוס ולארח מכן נפלתי קדימה על ברך ימין. אני מטופלת אצל אורטופד גב ואורטופד מומחה ברכיים מאז התאונה וכן התנסיתי בטיפולי פיזיוטרפיה שלצערי רק החמירו את הכאב. במיפוי עצמות שעשיתי בברך מיד לאחר התאונה התגלתה קרינה מוגברת אך בצילומי ה-MRI גם בגב וגם בברך לא נמצא ממצא חריג. אני סובלת מכאבים תכופים בברך ימין, מאמץ של יותר משעה מחריף את הכאב כאשר על ריצה אין מה לדבר ולפעמים אני מתעוררת גם מתוך שינה. בגב אני סובלת פחות אם כי ישיבה ממושכת גורמת לי ללחץ באיזור עצם הזנב- שם קיבלתי את המכה. אני חוששת שכיוון שלא ניתן להבחין באיזושהי בעיה העולה מהצילומים, אני אשאר עם הכאבים ללא הכרה בפיצוי הולם מבית המשפט כאשר ברור לי שאם עברה שנה וחצי והכאב רק החמיר, לא בטוח כבר שהוא יחלוף. האם יש לי ממה לדאוג?
עלול להיות שאם אין ממצאים אובייקטיביים בבדיקות שערכת,לא יעניקו לך אחוזי נכות. עם זה,חרף ואולי בהתאם,למאמר חז"ל הקובע ש: "אשרי אדם מפחד תמיד",נסי להאמין,אולי בכל זאת יימצא המומחה שיעניק אחוזים (אף כי לרוב,אין מעניקים נכות על כאבים בלבד).
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם