תאונת דרכים
היי, עברתי תאונת דרכים אמש בעיר, התאונה היתה קטלנית מבחינת הנזקים לי ולנהג הפוגע, מבחינה בריאותית יש לי מין מכה יבשה בברך ליד הפיקה, הגיע אמבולנס למקום ושלוש ניידות משטרה שאף אזקו ועצרו את הנהג השני בגלל חשד לשימוש בסמים, לי אין שום פרטים על הפוליסה של הצד הפוגע, אולם המשטרה רשמה את הארוע ביומן המבצעים ואף ביקשה ממני לסור לתחנת המשטרה ולדווח על הארוע שמתועד אצלם. בכוונתי ללכת מחרתיים ולבקש שם מבוחני התנועה אישור משטרה על התאונה ואז בכוונתי לסור לבית החולים השאלה שלי היא כדלקמן: האם העובדה שלא פוניתי מיידית מהזירה עלולה לפגוע בי אם ארצה וכנראה שארצה לתבוע את הצד הפוגע? צילמתי את הרכב שבו נהגתי וגם את הרכב הפוגע כולל לוחית צמספר הרשוי שלו באייפון שלי, הרכב הפוגע היה רכב שכור ואני משוכנע שלחברת השכרה יש פוליסת חובה בתוקף אשמח לתשובהב בהקדם האפשרי סופשבוע נעים
אתה יכול ללכת לבית החולים,גם בלא אישור משטרה.אם אתה חש כאבים,רצוי שתעשה כך מוקדם ככל הניתן.עניין המשטרה,פחות דחוף,גם אם תלך בעוד מספר ימים,לא יקרה כלום. התביעה היא תמיד כנגד המבטח של הרכב שבו נסעת (כלומר,המבטח שלך).אשמח לסייע ככל שצריך.רפואה שלמה,ושבת שלום.
ממש תודה לך על התשובה המהירה,אם ככה יתכן שאגש מחר למיון כי אני יודע שבשבתות חדר המיון בדרך כלל לא עמוס לעייפה, מה עוד שביום א יש שביתת מחאה בכל בתי החולים. אם הבנתי אוך נכון עלי פשוט לגשת עצמאית לשם ורק לציין שעברתי ת.ד בערב אתמול ואז אחוייב על אגרת המין וכעבור כמה ימים שיהיה לי ביד את אישור המשארה לגשת שוב לאותו אשנב קבלה במיון ולוודא שאני לא מחוייב? השארתי את הפון שלי ותוכל ואשמח להסתייע בכם. פשוט אני לא מתמצא בכל הפרוצדורה הזו של בתי החולים וחששתי שאחויב באגרת המיון. תודה שוב מקרב לב
רפואה שלמה.
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם