תאונת דרכים עם נזק
עברתי לפני שנה בערך תאונת דרכים שנכנסו מי מאחורה ונגרם לי נזק לצוואר ולגב שבעקבותיו הייתי מאושפז בבית חולים. הרופא כתב לי שזה צליפת שוט ויש לי מאז צוואר תפוס וכאבי צוואר. שכוללת הגבלה בתנועת הצוואר והגב וכן נזק עיצבי לעמוד שידרה לצערי מאז התאונה יש לי בעיה שאני מתבייש לדבר עלייה והיא הפרעת זיקפה.. דהיינו שקשה לי להגיע לזיקפה מלאה ואני לא לקיים יחסים עם אישה בלי כדור ויאגרה. הזיקפה שאני מגיעה אלייה היא חלקית ... חשוב לציין שאני בחור צעיר. אני עד עכשיו התביישתי לדבר עם רופא לגבי זה .. כי זה נושא מאוד מביך. אבל אני מתכוון ללכת ולראות ממה זה נובע . האם גם למרות שעברה שנה . האם אפשר לתבוע גם על זה חוץ מהפגיעה לעמוד שדרה ? עליי לציין שאני אפילו יתבייש לדבר על כך עם העו"ד שאני יקח לגבי התאונה. השאלה היא האם עו"ד שאני לוקח אותו לגבי תאונה אני יצטרך להציג לו את כל הבעיות והאם הוא מחוייב לשמור על זה?
שלום רב לכולכם ! לאחר מספר שנים של ניהול הפורום,הגיעה העת להעביר השרביט. בימים הקרובים,ייכנס מנהל חדש לפורום. תודה לכולכם על שיתוף הפעולה,הצלחות-למנהל הפורום הנכנס. אליעזר פני-גיל,עו"ד
אציע כי תתלונן על עניין ה"אין אונות",מהר ככל הניתן,שכן ככל שחולף הזמן,כך יקשה עליך להוכיח שזה קשור לתאונה. כמו-כן,אין מה להתבייש לספר זאת לעורך הדין,שהרי אחרת,לא יוכל לתבוע בגין עניין זה. ככל שתצטרך את סיועי,אשמח לעזור.
שאלות נפוצות:
אלמוני
בעילום שם