לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מרינה

תאונת טרקטורונים

שלום רב, לפני כשבועיים הייתי מעורבת בתאונת טרקטורון במסגרת טיול שחבריי לקחו אותי אליו - השכרנו טרקטורון והמסלול נעשה בליווי מדריך, חייבת לציין שמתחילת המסלול והיחס מצד החברה היה רשלני ביותר. לא הוסבר לנו על תפעול הטרקטורון לפי הנוהל, חגורת הבטיחות לא עבדה והמדריך לא התייחס לכך, היה חסר סבלנות, האיץ בנו להגביר את המהירות ולא שמר על קשר עין על מנת לוודא שאנחנו כלקוחות מסתדרים. בשלב מסוים ידידי שהיה הנהג והושפע מהערות של המדריך, ניסע להיצמד למדריך האיץ ואיבד שליטה על הטרקטורון - התהפכנו ואני ספגתי פגיעה בראש (היה דימום קל) ופגיעה ביד ורגל שעד היום נפוחה וכואבת. גם לאחר התאונה היחס היה מצד חברת הטרקטורונים היה מזלזל והדאגה העיקרית הייתה כלפי הטרקטורון שנהרס. נסענו למיון על מנת לוודא שהכול בסדר - הבדיקה שנעשתה שם הייתה מינימלית, יום למחרת לא הצלחתי לקום לעבודה ולאחר סדרת בדיקות וצילומים קיבלתי חופשת מחלה לשבוע ימים. בתיק הרפואי שלי במגרת קופת החולים אמרו שירשמו לי שהנזק נעשה בתאונת דרכים רק אחרי שאלך למשטרה ואדווח על תאונה. אינני יודעת איך לפעול, מול כל הגרמים 1. הנני הולכת לקבל מהבית חולים חשבון על הוצאות מיון 2. על מנת לקבל פיצוי מחברת הביטוח של הטרקטורונים, הנני צריכה רישום במשטרה ולצערי במשטרה לא מקבלים צילומים של "תעודת הביטוח" "רשיון רכב" מבקשים את המקור בלבד והיה לי גם ככה קשה להשיג את הצילומים מטעם חברת הטרקטורונים אינני יודעת איך לבצע את התהליך, איך לתבוע את חברת הביטוח ואיך לא לספוג את ההוצאות

תפארת

מרינה שלום וברכה, אני מבינה את הכעס שלך על חברת הטרקטורונים, ואת צודקת לגבי העובדה שאינך יכולה להמציא למשטרה את המקור. אני חושבת שזו חוצפה מצד המשטרה לדרוש ממך מסמכים שאינם ברשותך ו/או בבעלותך. מציעה שתפני אלי למשר דואנחה אותך מה צריך לעושת מכיוון שהטיפול בתיק כזה מורכב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים