לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דני

מכס סתם?

הזמנתי חבילת בגדים ( 3 ג'ינסים וקונסילר 1) על סך 48.70 לירה שזה בערך 288-9 שקלים הזמנתי מasos קיבלתי טלפון שהחבילה שןחררה ממכס והשליח בדרך לבית שלי ועליי לשלם 185 ש״ח ואני לא מבין למה קיבלתי לשלם? הרי מותר עד 75$ על החשבונית מאסוס מצויין המחיר שציינתי אך למעלה רשום משלוח עוד איזה 3.5 לירה אך לא שלמתי כלל משלוח וכנראה זה משלוח שהם שלמו ולא אני - אסוס שולחים בחינם מעל 25 לירה תמיד וגם בחשבונית האשראי המחיר הוא בלבד ה48 לירה עכשיו אני חסר אונים פניתי לשירות לקוחות של דואר ישראל אמרי לי לשלוח פקס וזה לא יעזור בנינו ופניתי לשירות לקוחות מכס שלא עונים נאלצתי לשלם את המכס ואני בעצבים כי לא הבנתי מדוע בחשבונית מכס החשיבו את המכס על העלות כולל המשלוח של ה3.5 ליאה שאסוס שלמו בעצמם ורשמי לי 311 ש״ח בסהכ ואז פירוט על כל המעמ והמיסים שחןשבו מה עליי לעשות? אאיתי שיש באתר דואר ישראל טופס ערעור על המכס אך זה יעבוד אם לקחתי את החבילה ? ואמור להגיע לי עוד חבילות לדוגמא על 49 לירה או 50 ואני מפחד שאני יחוייב שוב מכס זה בחיים לא קרה לי ואני תמיד מגיע עד 50 לירה שזה 300 ש״ח ולא קרה כלום ואני כבר שנתיים קונה מאסוס אשמח לעזרה

פטריסיה

גם לי קרה מקרה דומה מאד. אשמח לדעת, מה הממצאים שהעלית?? ברור לי, שלא צריך לשלם, אבל חברת המשלוח מתעקשת. אשמח בהתייחסות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום יבוא יצוא ומכס