לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לירי

תביעות חוב

שלום, ב- 23.12.2012 ניתן לי צו כינוס,נכון להיום אף לא אחד מהנושים הגיש תביעת חוב נגדי.שלחתי עם קבלת צו הכינוס הודעה במסירה אישית לכל אחד מהנושים. ב09.13 מתקיימת בענייני אסיפת נושים ראשונה. שאלתי היא: האם אוכל לבקש הפטר לפני או במעמד האסיפה בהנחה שלא יוגשו תביעות חוב? אינני מעוניינת להגיע להכרזה כפושטת רגל.איך אוכל להימנע מכך בהתחשב הנתונים שציינתי.תודה.

דוד חן

לירי שלום בידקי את נושא הגשת תביעות החוב בכונס הרשמי על פניו, לפי מועד מתן צו הכינוס טרם חלף המועד להגשת תביעות חוב. בהנחה ולא הוגשו תביעות חוב עד המועד האחרון לכך, אני מציע כי במהלך חודש 7 תגישי בקשה להפטר לאלתר יחד עם ההכרזה עליך כפושטת רגל. לא ניתן לקבל הפטר ללא הכרזה, אך אפשר לקבל באותו מעמד

לירי

תודה על תשובתך. ברשותך שאלת הבהרה: באתר הכונס הרשמי אני נכנסת עם סיסמה ויכולה לראות אם הוגשו תביעות חוב- וכאמור,לא הוגשו. אני יודעת שבסוף חודש יוני יהיה המועד האחרון(6 חודשים??) לגבי ההכרזה- אני בוגרת משפטים ורוצה לעסוק בעריכת דין בעתיד ולכן לא רוצה לחסום לעצמי את האפשרות. איך בכל זאת אצליח לסגור את הנושא כולו מבלי להיות מוכרזת כפושטת רגל? מודה לך עד מאוד, לירי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל