ביצוע פסק דין
ניהלתי תביעה שהתחילה בבקשה לביצוע שטר והועברה להליך רגיל. בתביעה יצגתי את עצמי ואילו הצד השני היה מיצג ע"י עורך דין. פסק הדין קובע סכומים שונים לטובתי ולא איזכר את ההוצאות שנפסקו לטובתי בהליכי ביניים, כולל בבקשה לביצע שטר. הצד השני. עורך הדין של הצד השני שלח אלי צק מלווה במכתב שבו הוא מחשב את הריבית וההצמדה כראות עיניו, וכמובן שאת ההוצאות בהליכי הביניים הם לא שילמו. לפי חישוב שלי ההפרש מגיע לכ 11,000 ש"ח שטרם שולמו. השאלה שלי היא איך אני מגיש את כל הענין הזה בהוצאה לפועל, אני מבין שיש טופס בקשות זוכב לפעולות כספיות ושם אני צריך לבקש את הקטנת החוב (כי השטר שהוגש לביצוע גבוה מהסכומים שנפסקו) האם צריך למלא את הטופס ולצרף אליו את העתקי ההחלטות ובקשה מפורטת עם הסכומים ששולמו והיתרות שטרם שולמו.....איך בדיוק זה מתבצע
יובל שלום באופן עקרוני, עליך להכין בקשה לביצוע פסק דין לה תצרף את כל החלטות הביינים ופסק הדין. עליך לרשום את הסכומים בערכי קרן בצירוף תאריכי ההחלטות בשורה תקבולים שהתקבלו עליך לרשום את הסכום שקבלת החישוב יעשה אוטומטית על ידי הוצל"פ ככל שתהיה יתרה יפתח תיק, ככל ולא תהיה יתרה לא יפתח