לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נושה

פשיטת רגל שלא נגמרת ואי קבלת מסמכים

שלום, אני נושה בתיק פש"ר של חייב. החייב אינו משלם צו תשלומים וניתן נגדו לפני שנה וחצי צו שמחייב אותו להשלים פיגורים תוך שלושה חודשים. החייב לא עמד בצו של בית משפט ולא השלים את הפיגורים. אני בתור נושה ביקשתי לבטל את ההליך. בדיון החייב "בכה" לבית משפט שאין לו כסף וזה הסכים לתת לו עוד הזדמנות להשלים את צו התשלומים. כחודש לפני המועד הסופי הגיש החייב בקשה להפחתת צו תשלומים וזו נדחתה אך בית המשפט אפשר לו להשלים את חוב הפיגורים בסך 40K בדרך של הגדלת צו התשלומים ב1K. לטעמי יש כאן פשוט צחוק מצו בית משפט, בית משפט נתן צו-החייב הפר אותו ולא נענש, בית משפט נתן עוד צו ועכשיו הוא עצמו מתקפל מהצו שנתן. בחישוב פשוט אם החייב צבר פיגור של 40K הרי שייקח לו עכשיו 40 חודשים להשלים אותו-האם זה הגיוני ששופט פוסק דבר כזה? כמו כן מה עליי לעשות כיום אם אני רוצה לבטל לו את הפש"ר? יש לציין כי עדיין לא דנו בשאלה אם להכריז עליו פושט רגל או לא. כמו כן אני לא מקבל מבית משפט אף מכתב ששולחים בתיק הזה, לא את בקשת החייב,לא את תגובת המנהל המיוחד ולא פסקי דין-כיצד אני יכול בכלל לעקוב אחרי התיק ולהגיב? עכשיו התקשרתי למוקד מידע של בתי משפט וקיבלתי מידע אך הנציגה לא יכולה להקריא לי את הבקשות של החייב כי הן מאוד ארוכות-כיצד לפעול על מנת לקבל את המסמכים ולהגיב והאם בכלל ניתן להגיב אחרי שיש החלטת שופט

dav_chen@netvision.net.il

נושה שלום. המצב שמתואר על ידך הוא "בעייתי" אך כל עוד שהדבר מגובה בהחלטות בית משפט, כולנו כפופים להחלטות. על מנת שתוכל לקבל עדכון, עליך לעדכון את פרטיך בתיק בית המשפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל