פשיטת רגל
שלום לך עוד חן היקר אמי מוכרת כפושטת רגל, לפני שנתיים ביקשתי הפטר ,לבד בלי עוד,ומינו כונס נכסים. אחכ ביטלתי את הבקשה להפטר מפשיטת רגל.והשופט הסכים .אך הכונס נשאר ויש דיון , לקחנו עוד והעוד אמר שעשיתי נזק, שביקשתי הפטר מפשיטת רגל.כאמור השופט בזמנו הסכים לביטול,ואז כתבתי לו שאני סובלת מאו סי די הפרעה כפיתית, האם באמת עשיתי נזק? אני יכולה להביא עוד אישור שיש לי או סי די ולכן צריך להתעלם ממני ושאמי המוכרת פושטת רגל לא תינזק? שאלה נוספת בבקשה . הכונס ביקש אישור זכויות על הבית של אמי שנקנה בזמנו במבצע מעמידר. היתי בעמידר לפני הרבה זמן.ונתנו לי טופס לשלם . בטופס אחד כתוב אישור זכויות ויש לשלם 80 שח. בטופס השני כתוב ביטול סמל טאבו 7. ויש לשלם 560 שח . את הטופס הזה ,והטופס של אישור זכויות קיבלתי ביחד, כשביקשתי אישור זכויות ,שאלתי בבקשה מה שייך ביטול סמל טאבו 7 לאישור זכויות. ואגב אמי לא יכולה לשלם סכום זה . הרבה תודות לך עוד דוד חן .
sisi שלום איני חושב שבהכרח גרמת נזק, צריך לבחון את העניין ואת מצבה של אמך, את יכולותיה והנכסים שיש לה. לגבי השאלה השניה, עד כמה שאני מבין ממה שכתבת, הסימול טאבו מסמן את זה שהדירה נמצאת במצב של רישום והם רוצים תשלום עבור רישום זכויות. אני מציע לך לקבל ייעוץ מקצועי, שכן לדעתי אתם נמצאים בנקודה קריטית. ככל שאת מעוניינת, את מוזמנת לפנות טלפונית לצורך קבלת ייעוץ