לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ארנון

בוקר טוב

הי יש לי חוב של ויזה של 25 אלף בגלל שזה עבר לעורך דין אז קפץ ל26 אלף בשביל מכתב עלוב לא יאמןןן וזה לא חוב היחידי קיצר אני גר אצל אמא שלי התקשרו אליה איימה עליה יבוא לחפש אותי וכל מיני דברים ואז התקשרה אליי וכרגיל איומים לא שהפחידה אותי או משהו עכשיו אין לי איך לשלם פיטרו אותי ואני חייב כמעט 250 אלף שקל אין שום דבר בן 29 אני מאיפה בדיוק אני יקריץ להם אני אגנוב ??יש פיתרון כי אני מקבל ערימות של תביעות ואני לא יודע מה לעשות מה י'קחו לי מה זה תחליתה של מלחמה איתם ?כניראה אין לי ברירה וזה רק פשיטת רגל לפיי מה שקראתי אצלך פה זה יכול לפתוח לי דרך חדשה כי מבחינת הסדרים או הוצאות לפועל תועלת לא לי ולא להם מה אתה מציע לי?

טל גוטרמן משרד עורכי דין

ארנון בוקר טוב, לעניות דעתי ובטרם אני יודע את כל הפרטים לגבי נסיבות הסתבכותך הכלכלית, אני חושב כי הליך פשיטת רגל הוא ההליך המתאים עבורך. במידה ותרצה, אעבר אלי סריקת תיקים מההוצל"פ + פירוט כל תיק ותיק, על מנת שאוכל לתת לך התייחסות ראויה. המשך יום נפלא...

ארנון

הי תודה על התשובה אין לי עדיין תיקים זה בדרך ההסתבכות היא עקב הלוואה שלקחתי ופיטוןרים שהיה משכורת נמוכה קיצר לקחתי מבנק מבנק להחזיר הלוואה על הלוואה

טל גוטרמן משרד עורכי דין

פנה טלפונית אל משרדי ותאם פגישה...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל