צק
בוקר אור, הוכרזתי כפושטת רגל לפני כ4 חודשים. לפני כשנה וחצי רעבי חנה בחניה ורכב אחר נכנס ברכבי. לרכבי לא היה ביטוח ועדין אין לו. נאלצתי לשלם למוסך דרך חשבון ביתי 18 אלף בתשלומים. היום לאחר שנה וחצי יש ברשותי צק על שמי 15 אלף מחברת הביטוח שהחזירו לי את רוב הכסף. שאלתי מה אני עושה עם הצק,? אין ברשותי חשבון בנק כיצד אני פודה אותו?
את רשאית לפתוח חשבון בנק.... לפושט רגל מותר שיהיה חשבון בנק שאינו דוויטורי.
כן, אךאם אפתח בבנק הדואר והפקיד את הצק ללא דיווח זאת יכולה להיות בעיה. הבעיה שיש לי עורך דין אך אני לא סומכת עליו כלל וכבר שילמתי לו;(
ספיר שלומות, האם הרכב שנפגע היה בבעלותך ? בנוסף, במידה והוכרזת כפושטת רגל לפני 4 חודשים, היינו היית תחת צו כינוס נכסים בתקופה הרלוונטית, הווה אומר עלייך לפנות אל ביהמ"ש של הפש"ר על מנת לקבל אישור לביטול העיקול הזמני, להסביר את השתלשלות העניין, לפיו ביתך היא זו ששילמה עבור הנזק, לתמוך הבקשה באסמכתאות רלוונטיות, ואולי, רק אולי, ייעתר ביהמ"ש לשחרר את הכספים לטובת ביתך. מניסיוני, הכספים יועברו לטובת קופת הפש"ר. אבקש כי תואילי לפנות אלי טלפונית אנסה להכווין אותך....
לא ההיתי פושטת רגל בזמן התאונה, זה קרה לפני שנה וחצי, בכינוס לא דיווחתי על כך שיש לי צק שחברת הביטוח חייבת ושהיתי עדין משלמת בתשלומים למוסך.