לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאור

שלוםםםם

שלום פניתי ללכה של הסיוע משפטי לבקש עורך דין אבל אמרו לי שאני גר אצל ההורים הם רוצים הכנסות שלהם,עכשיו ההורים שלי לא מוכנים להביא לי ואני זקוק לעורך דין למה אני במצב קשה מאוד ולי אין מושג עם כל ההוצאות לפועל עכשיו אני לא גר בבית גר בכל מיני מקומות רק בגלל לקבל עורך דיןןן השאלה שלי אני אמור לחתוםעל תצהיר שזה נכוןן מה קורה אם באמצע חזרתי להורים או הלכתי לישוןןן שם מה הסיכונים בזה??

טל גוטרמן משרד עורכי דין

ליאור שלום רב, אנא חזור ללשכת עורכי הדין, בקש שיחה עם אחראי מינויי עורכי דין. ספר בהרחבה על הבעיות שלך. מדינת ישראל מחויבת עפ"י דין לסייע לך. בברכה.

ליאור

סיפרתי לא מעניין אותם היא אומרת לי עינת קצב עוזרת אחראית של הלישכה שזה ככה זה זה החוק, הבעיה שאני הולך לחתום על תצהיר תכלס שאני לא גר איתם אבל אני כן גר איתם הם בודקים מה הם רוצים שאני לא יהיה מיוצג על ידי אף אחד אני עם חובות 300.000 אלף בגלל ריביות ובאלגן לא יכול לעבוד אפילוו מה יהיה אחרי זה אם יגלו שאני גר אצלהם?

טל גוטרמן משרד עורכי דין

ליאור, אל תוותר, אל תעשה תצהיר שקרי. פנה למי שמעל האחראית... דווח אם צריך למבקר המדינה. בנוסף, פנה לרשם ההוצאה לפועל במידה ויש לך תיק איחוד. דווח לו על המקרה שיורה לסיוע המשפטי למנות לך עורך דין. במסגרת הבקשה לרשם ההוצאה לפועל, תבקש עיכוב כל ההליכים כנגדך מאחר ואתה נאלץ לפנות להליך פש"ר וטרם מונה לך עורך דין. על בקשה זו רשאי רשם ההוצל"פ ליתן לך עיכוב הליכים בכל התיקים המתנהלים כנגדך.... במידה ולא יסייעו לך, פנה למשרדי. ממש מרגיז !!! בברכה, טל גוטרמן, עו"ד

ליאור

פניתי אין היא אומרת שזה החוקק מתי אני אמור לדבר עם הרשם שאני אקבל אזהרה? תיק ראשון בינתים נפתח עוד לא קיבלתי אזהרה איך אפשר ככה מיואש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל