תיק איחוד שפוזר
שלום. היה לי תיק איחוד שפוזר עקב אי תשלום. סך כל התיקים כ 80 אלף וקבעו לי החזר של 350 שלא עמדתי בו כי מצבי בכי רע. הגשתי בקשה לאיחוד מחדש בטענה כי מצבי הורע.לא התקבלו טענותיי. שאלתי: מה ניתן לעשות.האם יש דרך בכל זאת לאחד או ללכת על פשט"ר? אין לי כסף לעו"ד.לכן כרגע אני מגשש באפילה אודה על תשובתך נ.ב. הכנסתי 4000 שח
טל היי, צו תשלומים בשווי 350 ש"ח, הינו תואם את מצבת חובותיך בהליך הוצל"פ, משכך הייתי עושה כדי להגיע להסדר נושים עם הזוכים בתיקי ההוצל"פ אשר מתנהלים כנגדך. הליך פשר במצבת החובות שלך, רצוי שאקבל יותר פרטים על נסיבות הסתבכותך הכלכלית. גילך והסטאטוס שלך. בנוסף את רמת ההוצאות שלך... רצוי גם שתעשה כדי לשפר את הכנסות התא המשפחתי שלך.
תודה על תשובתך. אני בן 40 נשוי+7.אשתי לאחר לידה.בד"כ עק"ב. אני המפרנס היחיד. חובותיי קרו עקב הכנסה מועטה ביחס להוצאה. היו זמנים שלא עבדתי כלל והייתי מקבל הבטחת הכנסה. יש לי אפשרות להגדיל את הכנסתי אבל זה תלוי ברישיון הנהיגה שמעוקל לי כבר 8 חודשים. ובגלל זה גם הפסדתי עבודה.טענתי זאת גם בבקשה לשחרר לי את הרישיון ולא זכיתי להתייחסות מצד הרשם בהוצל"פ. חוץ מהוצלפ יש לי חובות נוספים. איני משלם ארנונה .מים.חשמל מנותק פעם בכמה חודשים וכו' בקיצור לא רואה דרך לצאת מהבוץ.
פנה אל משרדי אני אסייע לך. הליך ההוצלפ מתאים לך כרגע. בהליך פשר תהא מחויב להפעיל את פוטנציאל ההשתכרות של כל התא המשפחתי שלך. אם אתה מבין על מה אני מדבר.
תודה רבה רבה. אני גר בקריות. להיכן לפנות?
משרדי הח"מ מצויים גם בחיפה. ניתן לתאם טלפונית 04-8660110 .