לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גבי אליהו

שבוע טוב ללך עורך דין נכבד שאלה.

אני בן 34 אני עם 6 תיקים בהוצאה לפועל וסך הכול חובות 650 אלף שקל שברובן ריביות אין לי נכסים או רכוש או כל דבר שיכול להיות שמיש מבחינת כספית אני תקע בזה כבר הרבה זמן כי לא היה לי כסף להליך פשיטת רגל עכשיו שיש לי עזרה מחבר טוב וראיתי שאת האגרה הורידו אני יכול לפנות להליך פשטר כי אני לא רואה את עצמי יוצא מזה וגם הנושים לא רואים כלום כי אין לי איך לשלם להם מה אתה מציע תודה לך על תשובתך תיקים זה לאשראי בנקים ופלאפון

טל גוטרמן משרד עורכי דין

ערב טוב, הליך פשיטת רגל הוא ההליך המתאים ביותר עבורך. פנה לעו"ד בקיא בתחום על מנת שיסייע לך בהכנת בקשת חייב להכרזתך פושט רגל ודאג להמציא את כל האסמכתאות אשר יתמכו בבקשתך. בהצלחה, טל גוטרמן, עו"ד

גבי אליהו

אני יכול לפנות אליך? יש לי רק מסמכים של החובות ושל החקירת יכולת שעשיתי אין לי איזה רכוש שאני יכול להביא או רכב או פנסיה או משהו אחר אתה תוכל לעזור ליי עם ההליך יש לי 20אלף שקל להליך הזה אני לא מעונין בסיוע משפטי שמעתי מאנשים שזורקים אותם לקרשים אחרי הצו כינוס אני צריך מישהו מההתחלה עד הסוף שאני יוכל לעבוד בשקט

טל גוטרמן משרד עורכי דין

העבר אלי המסמכים שברשותך כולל השאלון אשר מילאת בהוצל"פ. פנה למשרדי בטלפון 04-8660110 ותאם פגישה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל