לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מילקי

שאלה לייעוץ

היי , רווקה בת 39 ללא בעלות דירה יש לי חובות של 400,000 מפחדת מאוד ממושג פשיטת רגל. האם יש אופציה כזאת להיות עצמאית (היום עוסקת מורשה, להפוך לפטורה) גם אם יכריזו עליי כפושטת רגל? האם תהייה לי אפשרות לשכור דירה כפושטת רגל? האם בסכום כזה כדאי איחוד תיקים ? תודה

טל גוטרמן משרד עורכי דין

מילקי שלום רב, במצבת החובות שלך ומצבת הנכסים או העדר נכסים, הפיתרון עבורך הוא הליך פשיטת רגל. במסגרת ההליך תוגש בקשה מטעמך לבית המשפט אשר ידון בתיק הפש"ר, להמשך ניהול עסק באמצעות פיקוח של בעל התפקיד, לאמור יוגשו מטעמך דוחות מפורטים על אופן ניהול העסק ודוחות כספיים. אם העסק מניב הכנסה לפיה תקדם אותך כלכלית, אזי תאושר בקשתך. בכל אופן אני ממליץ בחום כי תפני לעו"ד בקיא בתחום על מנת שיסייע לך. בברכה, טל גוטרמן, עו"ד

מילקי

תודה רבה עו"ד יקר .. במקרה של המשכיות בעצמאית ופשיטת רגל. יש חשבון בנק? ישנה אפשרות להשכיר דירה ? תודה,

מילקי

סליחה, ראיתי את המענה. יש דבר כזה פשיטת רגל ואוכל להמשיך להיות עצמאית? יהיה חשבון בנק? אז מה ההגבלות שיהיו תודה רבה

טל גוטרמן משרד עורכי דין

כפי שעניתי, ייתכן מצב לפיו תוכלי להמשיך ולנהל העסק, ברם במגבלות כפי הקבוע בפקודה. ללא אשראי וללא שימוש בפנקסי שיקים.

רונן

חובות 400 אלף שקל ואיחוד תיקים את רוצה ליפול יותר עמוק תתפטרי מהחובות האלו עם הסדר שתוכלי לעמוד בו

מילקי

מה זה הסדר . מה זה אומר ? בלי פשיטת רגל... זהו שמתייעצת על מנת לא ליפול ממש .. תודה רבה .. מחכה לתשובה :/

רונן

אני מתכוון תקחי עורך דין ותגיעי איתם להסדר נוח הכוונה לא לשלם 400 אלף ולהראות שאין תועלת ושכדאי ללכת להסדר ואפשרות שנייה זה פשיטת רגל ושיחפשו את החברים שלהםם

מילקי

מה זה אומר הסדר?

טל גוטרמן משרד עורכי דין

איחוד תיקים במצבת החובות שלך רק ינציח את חובותייך. הסדר מול הנושים הוא אפשרי, ברם תלוי בהסכמתם כידוע.... שוב, השאלה היא מה מצבך הכלכלי, והאם תוכלי לעמוד בהסדר כלשהו.... במסגרת פקודת פשיטת הרגל ניתן לבצע הסדר נושים. אני מציע שוב, פני לעו"ד בקיא בתחום על מנת שיכוון אותך נכונה. אל תעשי טעויות....

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל