הי לך
אני רוצה להכריז על עצמי מוגבלת באמצעים אבל אני רואה שיש הגבלה לפתוח חשבון בנק אפילו בבנק הדואר ? אז מה עשינו פה לאן נפקיד משכורת?יש לי כבר 6 חשבונותמעוקלים ואני מתנהלת בבנק הדואר כבר 9 חודשים אז מה יקרה אחרי זה?
רונית שבת שלום, במסגרת הבקשה להכרזתך חייבת מוגבלת באמצעים, צייני את העובדה לפיה את מתנהלת באמצעות חשבון בבנק הדואר, פרטי את פרטיו המלאים, ובקשי כי הרשם יאשר לך להמשיך ולהתנהל באמצעותו. עם התקבל ההחלטה תעבירי אותה לידי המחלקה המשפטית של בנק הדואר, הם יאשרו לך להמשיך ולהתנהל עם חשבון הבנק ובלבד שהתנהלותך תהיה כפי הוראות ההחלטה, כלומר מבלי פנקסי שיקים ועל בסיס מזומן בלבד ללא כל אשראי. בברכה, טל גוטרמן, עו"ד
תודה על התשובה מה עם דייקרט גם אסור להשתמש זה כרטיס של ישראכרט זה רק אם יש כסף בחשבון הכוונה חיוב מיידי וזה כל ההגבלות שיש מה שציינת? קראתי על פשטר מה ההבדל אני אובדת עצות מה אתה ממליץ לי אם יש לי חוב של 480 K מהניסיון שלך כמובן
החובות הם גדולים, השאלה היא ממה נוצרו? אני מציע שמחר תפני אל משרדי ותפרטי יותר, כך אוכל לייעץ לך טוב יותר.
הצטברו מריביות הצטברו מכל מיני הוצאות משפטיוות לקחתי הלוואות לכיסוי הלוואות פיטורים משכורות נמוכות הייתי מטומטמת לא הבנתי היום אני יותר שקולה בת 33