לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אבי פרץ

צהרים טובים

אם אני חותם על תצהיר שאני לא גר אצל ההורים בשביל לקבל סיוע משפטי להליך פשטר אבל אני כן יושן שם בלילה רק יושן איך הם בודקים הם חמורים הם רוצים שאני יגור ברחוב בשביל לקבל סיוע יש לי חובות בהוצאה לפועל שכבר מגיעים ל500 אלף אני לא יכול להתמוודדד שם פיטרו אותי 5 פעמים בגלל שאני כל היום מתעסק בשליחות טפסים וטלפונים ובקשות

טל גוטרמן משרד עורכי דין

בהתאם לשאלתך עולה כי לא דיווחת אמת בתהיר עליו חתמת, דבר שהינו חמור ביותר, אני מייעץ לך לפנות אל לשכת הסיוע המשפטי באזור מגוריך, להסביר על מצבך, יכול שתתבקש להמציא מסמכים התומכים בבקשתך לסיוע משפטי וביניהם עדויות על מצב הכלכלי של הוריך אצלם אתה מתגורר. במידה והוריך מתנגדים להמציא אסמכתאות, הבא זאת לידיעת לשכת הסיוע, הם ימצאו עבורך פיתרון בהתאם לחוק. דע כי הצהרת כזב בפני ערכאה משפטית ו/או מעין שיפוטית, הינה דבר חמור המהווה חוסר תום לב מובהק מצידך. בברכה, טל גוטרמן, עו"ד

אבי פרץ

שום פיתרון אין להם מה אני קשור להורים ולחובות למה עורך דין פרטי לא מסתכלים על זה איפה אני נמצא אני כניראה ישאר בהוצאה לפועל נרדף יש פה תסכול וייאוש אין קששר לתום לב

טל גוטרמן משרד עורכי דין

אבי שלומות, זה החוק במדינה, כל עוד אתה מתגורר אצל ההורים, אתם נחשבים ליחידה כלכלית אחת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל