לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עדי

תכנית פירעון

שלום! אני בפש״ר וכרגע בצו כינוס , אני אמורה להיות מוכרזת בתקווה ממש בימים הקרובים, השופטת אמורה לתת החלטה (היה כבר דיון פשוט הנאמנת ביקשה עוד כמה מסמכים וחקירה והשופטת אישרה להמתין עם ההכרזה) כרגע הנאמנת המליצה להכריז עלי. המשפחה שלי מוכנה לעזור לי לסיים את ההליך מהר יותר ומוכנים לתת לי סכום כלשהו להצעה לתוכנית פירעון. השאלה אם אני אמורה לחכות שהשופטת תכריז עלי ואז להגיש את ההצעה לתוכנית פירעון או שעדיף לי קודם להגיש הצעה בכדי שהשופטת תכריז עלי ואולי גם תאשר במקביל את ההצעה שלי לתוכנית פירעון! תודה רבה על ההקשבה

טל גוטרמן משרד עורכי דין

אכן כדאי להגיש הצעה לתוכנית פירעון, ברם רצוי שתעשה על ידי עו"ד הבקיא בתחום הפש"ר, כדי שתהיה ממוסמכת כנדרש וריאלית למצב הכלכלי העדכני שלך וכוללת הסתמכות על בסיס פוטנציאל ההשתכרות העתידי וכדומה. בהצלחה, טל גוטרמן, עו"ד

עדי

אבל קיימת אפשרות להגיש את ההצעה כרגע , גם אם עדיין לא הוכרזתי?? (בכדי לזרז את התהליך), אני לא חייבת להמתין להכרזה? הבנתי שברגע שאוכרז אם אציע הצעה לאחר מכן אז אצטרך להמתין לדיון בפני שופט אחר, השאלה אם אגיש כבר עכשיו הצעה יש סיכוי שהשופטת שלי כיום תוכל כבר לאשר את ההצעה שלי לתכנית או שעדיין אצטרך להמתין לדיון בפני שופט אחר?

טל גוטרמן משרד עורכי דין

בדיוק לזה הייתה כוונתי.... בהצלחה

עדי

תודה רבה על העזרה!!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל