לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אריאל

דיווח הכנסה לאחר פיטורים בזמן פשיטת רגל

שלום אני עבדתי כשכיר במשך שלוש שנים ופוטרתי מעבודתי לפני כן הוכרזתי כפושט רגל ואני מגיש דוחות דו חודשיים כרגע אני מקבל דמיי אבטלה כ 6000 שח ויש גם את דמי הפיצויים כ 30000 שח סה"כ איך אני מחלק את זה להכנסות חודשיות במידה ואין לי תאריך חזרה לעבודה באופק נ.ב אישתי כרגע בחופשת לידה דמי הלידה מחושבים לפי 100 ימים וכך אני מחלק אשמח לתשובה בהקדם ותודה מראש

טל גוטרמן משרד עורכי דין

אריאל שלומות, כעיקרון דמי הפיצויים אמורים לעבור לקופת הכונ"ר. אני מייעץ לך לפנות לנאמן בתיק הפש"ר שלך וליידע אותו בדבר פיטוריך. כיוון שיוכלו לראות בהעלמת הפרט הנ"ל כהברחת נכסים. כמו כן תגיש בקשה בכתב לביהמ"ש הדן בתיק הפש"ר ותבקש כי חלק מדמי הפיצויים יתקבל לידיך. בנוסף, ומאחר ואמרת כי הוכרזת לפני שלוש שנים, אני מייעץ לך לפנות לעו"ד הבקיא בתחום הפש"ר, על מנת לבדוק אפשרות לפיה תוכל לסיים את ההליך בו אתה נתון בהפטר. אשמח להוסיף פרטים בדבר הבקשה אם תפנה אלי ואוכל לקבל פרטים על התיק שלך. בהצלחה ושנה טובה.

יעקב

לפני כ שנתיים הוכרזתי פושט רגל , הגשתי בקשה להפטר והנושא בדיון בבית המשפט. עבדתי במשרה חלקית במשך כ שנתיים וחצי ובדוחות שהגשתי לכונס הצהרתי חודש אחר חודש שההפרש בין הכנסותיי ( כ 2700 ₪ ) להוצאותי כ (5500 ₪ ) היו מתרומות מאנשים שונים. לאחר כ שנתיים וחצי של עבודה הודיעו לי שבעוד כ שלושה שבעות אני יפוטר ( קיבלתי מכתב פיטורים ). הערכה גסה אני אמור לקבל פיצויי פיטורים סכום של כ 6000 ₪ עו"ד שמייצג אותי טוען שמותר לי לקבל את כספי פיצויי הפיטורים אשר שישמשו אותי לתשלום שכר הדירה לכחודשיים. עקב עצה שגויה שהוא פעם אחת נתן לי אני כבר לא בטוח ביעוץ שלו , ולכן אני פונה אלייך בשאלה האם אני יכול לקבל את כספי הפיצויים ולעשות בהם שימוש כגון לתשלום שכר הדירה ? אודה על תשובת בהקדם היות שכספי הפיצויים אמורים להתקבל בעוד כ חודש מהיום . שנה טוב

טל גוטרמן משרד עורכי דין

פנה לבעל התפקיד שלך, המנהל המיוחד ו/או הנאמן.

יעקב

עלי להוסיף שמיד אם קבלת מכתב הפיטורים שלחתי הודעה על כך לכונס הרישמי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל