חתונה תשלום לעו"ד והחזקת קטנוע
שלום רב, 1. אני גרוש ומשלם מזונות ומטבע הדברים לקראת פרק ב' אין ברצוני שההליך ישפיע על זוגתי. אז ברור הסכם ממון והתנהלות כיחידה כלכלית נפרדת אבל האם אני יכול להצהיר (הצהרת אמת כמובן) שאני משלם על המגורים אצלה אינני מעוניין לגור אצלה ללא השתתפות משמעותית? (כיום אני משלם שכירות וכשאגור איתה לא אצטרך לשלם). 2. אחזקת קטנוע בזמן הליך פשט"ר האם ההוצאות מותרות ונלקחות בחשבון? 3. תשלום שכ"ט לעו"ד מותר כחלק מההוצאות בהליך ומה סדר גודל התשלום והאם ניתן לשלם בתשלומים לעו"ד ? תודה רבה, משה
משה שלומות, 1. רצוי שיהא הסכם לפיו אתה שוכר יחדת דיור בדירת הגברת ומשלם הוצאות בגין הדיור. 2. אחזקת קטנוע מותרת כפי שמותר להחזיק רכב. 3. שכה"ט המשולם או ששולם בעבר.... ??? רצוי שתפנה לפגישה פרונטאלית. בברכה, טל גוטרמן, עו"ד
ראשית, תודה על תגובתך. 1.אפשרי הסכם השכרת מקום לגור גם אם אנחנו מתחתנים? 2.אחזקת קטנוע גם אם זה רק לצרכי ניידות ולא כחלק הכרחי לעבודה ? (ניתן לנסוע בתח"צ אבל לוקח זמן כמובן) 3. שכ"ט שאשלם כשאקח עו"ד בהנחה ואפשרי לשלם בתשלומים לעו"ד . לגבי 3 אשמח אם תשלח לי בפרטי סדר גודל של עלויות וקביעת פגישה תודה רבה
כפי שציינתי קודם לכן. פנה לקבל ייעוץ משפטי מעו"ד הבקיא בתחום בטרם תפעל.... אתה רשאי לפנות אל הח"מ. טל גוטרמן, עו"ד