לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אני

רשימת מכולת לא מובנת

לעו"ד שלום, אני נמצאת בצו כינוס מחודש מאי 2014. משלמת בזמן ומגישה דו"חות. היום הגיע אלי מכתב מהנאמן שלי, ובו "רשימת מכולת" שעלי להמציא. טפסי 106 מכל מקומות העבודה חמש שנים אחורה, פירוטים של קרנות פנסיה (למרות שהמצאתי זאת בבקשה לצו הכינוס), אם יש רכב או לא (גם זה פירטתי בבקשה- שאין לי רכב) ובנוסף הוא שולח אותי לביטוח לאומי ולמשרד הפנים. שאלות: 1. למה כל הדרישות האלו? למה הטרטור הזה? 2. בסעיף ז' לבקשתו יש סעיף מקומם- "האם מישהו מבני משפחתה/חבריה נמצא בהליך פש"ר". מה הקשר לחבריי ולמכריי??? למה אני אמורה לתת עליהם מידע? מניין לי לדעת? 3. למה הוא מבקש פירוט של בני משפחתי- איך הם קשורים לעניין? האם כל זה נועד בשביל להקשות עלי את החיים? האם "נפלתי" על נאמן שרוצה להקשות - שגם ככה קשה לי?? תודה על התשובה.

טל גוטרמן משרד עורכי דין

שלום רב, אענה על שאלותייך בהתאמה. 1. כל החומר הנ"ל, גם אם הועבר לידי הכונ"ר בבקשת החייב, נדרש לבעל התפקיד על מנת לערוך את בדיקותיו. 2. אינך חייבת לענות על שאלות אלה, ורצוי שתעני עליהן כי אינך מודעת. 3. בני המשפחה החיים בצל קורתך ויחד עימך משמשים כתא משפחתי אחד ועל כן השאלות. במידה והללו אינם מתגוררים יחד עימך, הרי ששאלות אלה עולות כדי ללמוד על יכולת כלכלית של האנשים הנ"ל, כדי לבדוק אם יש ביכולתך לבקש סיוע מהם לצורך הצעה להסדר נושים ו/או הצעה למתן הפטר. לגבי שאלה זו, אני מציע לך לפנות לעו"ד הבקיא בתחום בטרם את עונה עליה..... חשוב ! אני מאחל לך בהצלחה, ושוב, מציע כי תפני לייעוץ משפטי. אשמח לשרתך. בברכה, טל גוטרמן, עו"ד

אני

תודה רבה לך. אני לא גרה איתם, אלא בשכירות. לבד. אני אצוטט לך מהסעיף שהמנהל המיוחד רשם - בסעיף הוא שולח אותי למשרד הפנים ורושם כך: "להוציא רשימת כתובות בעבר ובהווה, פירוט כל בני המשפחה מדרגה ראשונה, פירוט הכניסות והיציאות מהארץ." לא מפריע לי רשימת כתובות ופירוט היציאות והכניסות מהארץ. מפריע לי - למה הוא רוצה לקבל את פירוט בני המשפחה מדרגה ראשונה, והאם הוא יכול "להציק" או לפנות אליהם? (אין להם מושג להליך שהתחלתי) תודה רבה.

טל גוטרמן משרד עורכי דין

את יכולה לענות לו שאינך מעוניינת לערב את בני המשפחה, כל עוד אינם מודעים להליך בו את מצויה. אני מאמין שבעל התפקיד יבין לליבך. ובמידה ולא..... עשי כדי שעו"ד יפנה אליו בשמך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל