החזר כספי מקורסים שלא התקיימו
שלום, לפני כשנתיים נרשמתי לארבעה קורסים של חברת cash flow בעלות של 8000 ש"ח. לאחר סיום קורס אחד ביטלתי את שאר הקורסים והייתי זכאי להחזר של 4500 ש"ח בערך.. (יש לי מסמך ובו אישור על סכום ההחזר המגיע לי). החברה נתנה לי מספר צ'קים לפרעון חובם. לאחר זמן מה הצ'קים החלו לחזור (6 ע"ס כולל של 3000+) והבנתי שהחברה בהליכי פירוק. פתחתי תיק בהוצל"פ, לאחר חודש במכתב ששלחו לי מההוצל"פ נכתב כי החברה עזבה את המקום ואין למי להשאיר את המכתב. כיום החברה מפרסמת שהיא ממשיכה לתת שירותי לימודים והרצאות במגוון תחומים עסקיים, ויש לה כתובת חדשה ומשרדים. שאלתי היא כזו, האם אני יכול להיות בטוח שזוהי אותה חברה? (באתר שלהם הם מפרסמים שהחברה קיימת מ-2003 כך שברור שזו אותה אחת, השאלה היא האם זהו אותו ח"פ או שהם פתחו חברה חדשה) והאם יש סיכוי שאקבל את כספי מהם דרך הוצל"פ או תביעה נגד החברה. תודה, דוד
עליך לבדוק ברשם החברות אודות החברה החדשה אם בכלל... ובמידה והחברה בפירוק אתה רשאי לצריך לפנות אל מפרק החברה על מנת שיצייד אותך באישור בדבר מצבה של החברה ולהגיש תביעת חוב כנגד החברה שבפירוק. המלצתי היא שתפנה לעו"ד שיסייע לך... בהצלחה