לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טל

תביעות חוב במהירות כאילו אין מחר

אני בהליך פשטר הייתי לפני זה מוגבל באמצעים הכול בנקים פאלפון ויזה 6 נושים הם יודעים מצוין שאין לי גרוש על התחת ובכל זאת הגישו תביעת חוב אין לי כלום יש 000000000000000 אחד ענק אני שוקל לתבוע את הבהמות האלו שגנבו לי את כל הכסף מהריביות בכל אופןןן כל אחד הגיש תביעת חוב כל משרד לא אנקוט שמות עם שכר טרחה של אלפי שקלים וככה החוב עלה לא פחות יותר ולא יותר אחרי שנים שאני מחזיר תהלוואות והכול נשאר אותו דבר עורכי דין הרי יודעים את זה ראש קטןן מה המטרה שלהם שהם הגישו אחרי שבוע תביעות חוב שכסף אין בכלל ושום דבר למימוש אבל כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה דווקא זה בכוונה העיניין של כל זה זה בכוונה?

טל גוטרמן, משרד עורכי דין

טל שלום, אתה נמצא בהליך הנכון. כרגע מוגשות כנגדך תביעות החוב, אתה לא צריך כל כך להתרגש מהן. בעת שאלו ייבדקו על ידי בעל התפקיד, הוא יזמן אותך ו/או יבקש לקבל ממך התייחסות כלפי כל תביעת חוב שהוגשה כנגדך בהליך הפש"ר. בהתייחסותך זו, אותה תעלה בתצהיר מאומת על ידי עורך דין, תפרט את כל נימוקיך ובנוסף אלו ייבדקו באמצעות בעל התפקיד ויקוזזו הרביות העודפות וכמו כן התשלומים אשר שולמו על ידך, באמצעות לשכת ההוצל"פ. רצוי שתהיה מיוצג על ידי עו"ד הבקיא בתחום הפש"ר, וגם מבין כיצד נבדקות תביעות החוב. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל