לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מ

שאלה דחופה על הלוואה לפני הליך פשיטת רגל

שלום רב! לפני שבוע פתחתי חשבון בנק ע"מ לסגור חשבון קיים שיש לי , כמובן שלקחתי בחשבון החדש גם הלוואה של כ 55000 ורציתי לסגור את ההלוואה בחשבון הישן, אך לצערי הסתבכתי בהלוואה לשוק האפור והם הגיעו למצב של איומים ובמקום לסגור את החשבון הישן נתתי לשוק האפור את הכסף שלקחתי מההלוואה (כ 40000 שקל), קצת להרחיב.. אני אם חד הורית+3 ללא שום נכסים וצברתי חובות מהנישואים ואחרי הגירושים של כ 130000 ש"ח + 55000 הלוואה שלקחתי לאחרונה... התחלתי לברר על פשיטת רגל, אבל אני מפחדת שהבנק שלקחתי בו את ההלוואה, הוא ישאל למה לא סגרתי את החשבון הקודם.. מה עלול לקרות???? אנא תשובה בדחיפות..תודה..

טל גוטרמן, משרד עורכי דין

שלום מ, עצתי לך היא בטרם הגשת בקשה להליך פש"ר, לפנות לעו"ד הבקיא בתחום פשיטת רגל, כדי שיכוון אותך נכונה ומכין הבקשה בהסתמך על כל העובדות ונסיבות הסתבכותך בחובות. אין אני יודע מה ואילו נכסים יש בבעלותך, דבר שהינו אקוטי עד מאוד בטרם הגשת הבקשה להליך הפש"ר. הח"מ מומחה בתחום פשיטת הרגל וכדאי לך להיוועץ נכונה.

מ

תודה על התשובה.. התייעצתי עם עורך דין לפני לקיחת ההלוואה האחרונה, ומכול ההבטים וכי אין לי באמת נכסים הוא המליץ על פשיטת רגל! החובות הצטברו במהלך ה10 שנים האחרונות , היינו זוג צעיר כבני 20 שהתחתנו ופשוט שקענו בחובות של שכירות מעון וכו.... ולא עמדנו בהוצאות.. נא להתייחס לשאלה שלי, האם הבנק שלקחתי בו לאחרונה הלוואה ע"מ לסגור את החשבון בבנק אחר ולעבור אליו יכול ליצור לי בלאגן בהליך פשיטת רגל דווקא כי לקחתי את ההלוואה ולא סגרתי את החוב שתיכננתי?

טל גוטרמן, משרד עורכי דין

וזו בדיוק סיבת ההפנייה שלי לעורך דין הבקיא בתחום פשיטת הרגל. ואם לא הבנת, אז עכשיו לבטח הבנת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל