לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אבי

ביטול צו עיקול על דירה

שלום רב. ההורים שלי רוצים למכור את הדירה שבבעלותם. הסתבר להם דרך מתווך שחל על הדירה צו עיקול משנת 1968 עקב תיק מזונות. מסתבר שבזמנו הורי היו על סף גירושין ודוד שלי,אח של אימי הלך לעו"ד והוציא צו עיקול על הדירה עקב חשש מאי תשלום מזונות או משהו אחר באותו הקשר. הורי הלכו לטאבו כדי להסיר את צו העיקול ושם אמרו להם שהם צריכים ללכת לבית המשפט המחוזי בת"א כדי ששם יתנו להם ביטול עיקול על הדירה ואח"כ שיחזרו שוב לטאבו ויקבלו שם ביטול עיקול על הדירה. שאלותי הם: 1.מהו ההליך שהם אמורים לעבור בבית המשפט,האם הם צריכים לפנות לעו"ד? 2.האם הם צריכים להביא מסמכים כלשהם לבית המשפט במקרה הנ"ל חוץ מנסח טאבו? 3.כמה זמן לוקח ההליך לביטול העיקול במקרה הנ"ל? 3.האם שני ההורים צריכים ללכת ביחד לבית המשפט או שמספיק רק אחד(שניהם רשומים כבעלי הדירה) אגב,אחרי שהוגש בשנת 1968 צו עיקול על הדירה כמפורט לעיל,למרות שההורים שלי ברוך השם נשארו ביחד,מסתבר שאף אחד לא טרח לבטל בזמנו את צו העיקול,לכן המצב הקיים. תודה מראש אבי

טל גוטרמן, משרד עורכי דין

שאלתך אינה בפורום המתאים. ברם, הגשת בקשה לבית המשפט צריך שתעשה על ידי שני הצדדים, אמך ואביך, ולאחר קבלת ההחלטה, גש לטאבו ובקש להסיר העיקול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל