לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הדס

פשיטת רגל?

לפני כחצי שנה, והרבה בעקבות הפורום הזה התחלתי בהליך של פשט"ר. נקבעו לי על ידי השופטת תשלומים של 200 ש"ח לחודש. אני הבנתי מהרבה מאד אנשים שבדיון שנקבע לי לעוד שנה בערך אני מקבלת פשט"ר. עוה"ד של אחד הנושים (יש שניים) הסביר לי אתמול שאני לא מבינה כלום (ולכן כדאי לי להתפשר על סכום עתק) ובעוד שנה הדיון הוא מהראשונים בסידרה ויקבעו לי תשלומים לשנים הבאות (נניח 1000 לחודש ל10 שנים) זה נכון? מה אמור להיות בדיון בתום 18 חודש?

דוד הוד עו"ד

שלום לך. בדיון ייקבע מהו הסכום שתצטרכי להוסיף לקופת הכינוס, אם בתשלומים או בתשלום אחד וזאת בתמורה להפטר. ייתכן, שבהתאם להנחיות רפורמה, תצטרכי להוסיף סכום השווה למכפלת התשלום החודשי כפול 36 חודשים נוספים בהליך וייתכן שההליך יסתיים במהלך הדיון הקרוב. הכל תלוי בנסיבות העניין וכל מקרה לגופו. לייעוץ משפטי מתאים, יש להתקשר עם עו"ד המתמחה בתחום. ערב טוב, דוד הוד עו"ד

טל גוטרמן, משרד עורכי דין

הדס שלומות, הליך פשיטת רגל הינו הליך בהתאם ליכולות הכספיות שלך ולפוטנציאל ההשתכרות שלך, אל מול תביעות החוב אשר הוגשו בהליך הפש"ר. משכך, אייעץ לך כי לא תדברי עם באי-כוח הנושים כלל. בהליך הפש"ר את עומדת בפני עצמך ובסיוע בא-כוח מטעמך אל מול הנושים, הנאמן, והכונ"ר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל