לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חנה

הזמנה לצילום עבור המשטרה

הוזמנתי למשטרה לעבור צילום, אני הקורבן להטרדה של שכן כולל הזמנת ניידות משטרה על איום ורצח ומה לא, מצאתי את עצמי עכשיו לפני כמה ימים מעוכבת לחקירה, מוזמנת לצילום רק בגלל שהצד השני טען שאני המטרידה, עד למקרה הלא שפוי הזה אני ולי יש הוכחות כולל שיתוף פעולה מצד כמה דיירים בבניין שתומכים בי כקורבן ומדרישים את הצד השני כמיטרד לכל דבר, מדוע צולמתי היום כמו עבריינית, הרי אני קורבן כאן. מה המשמעות של זה? גם הצד השני הוזמן ושני הצדדים התבקשו לא ליצור קשר או מגע. תודה. חנה. אני סובלת מאוד מהדייר הזה ויש לי ים של הוכחות, כנגד מילה אחת שלו "מטרידה" בגלל שהזעקתי משטרה בכל הטרדה ואיום שלו כל חיי כולל אלימות פיזית האם זכותי כאזרחית המדינה להזמין משטרה הופכת אותי למטרידה מדוע הופכים כאן את הקערה, לא ברור לי ואני אפילו שוקלת לגשת לתקשורת עם זה.

עו"ד גלעד כצמן

חקירה משטרתית נפתחת באם מוגשת תלונה ובאם קיים חשד סביר. המשמעות של צלום שלך (ומתן טביעות אצבע?)הנה כי נחקרת באזהרה בחשד לבצוע עבירה. אין הדבר אומר כי יוגש כתב אישום וסביר, לאור דברייך, כי התיק יסגר מחוסר אשמה בהצלחה

דני

המשטרה שלנו בעייתית,אם לא מקלטים ומצלמים הכול היום,אין אפשרות לצאת מזה,כל מאוד להפליל בחסות המשטרה,ואם שולחים תלונה למח"ש אז נוקמים בך,לי יש הקלטה של קצין חקירות מאיים מעליב,משפיל אותי וגם לא מוכן לקבל ראיות,אני ישלח את זה לתקשורות,אני ממליץ לך לאסוף מהר מאוד ראיות לטובתך,תצהירים מעדים וכד'. דני

חנה

תודה לך דני. אני אכן אוספת תצהירי דיירים שמוכנים להעיד שאני הקורבן ואף מסרתי למשטרה שאני אתלונן אם צריך גם לנשיא המדינה ולשר המשטרה, לי אף אחד לא יעשה עוול כאשר אני הקורבן, אני אשה בת 51 השפילו אותי ואפילו לא מסרו לי מה עושים איתי, הייתי מעוכבת חקירה כאשר הבחור הצעיר השכן המטריד שאיים על חיי ברצח תקף אותי, נפלתי לריצפה והזמנתי משטרה והשוטה הקהילתי החליט להאמין לצד השני על סמך 0 בסיס ראייתי, אני לא אוותר להם, עד חורמה...

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי