לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנונימי

אני במצוקה אנא עזרו לי

אני אשתף את מה שעברתי. אני בחור בן 25 גר עם ההורים, לפני כחודש באו לבית הורי בעוד אני יושן , שוטרים ממחלקת הונאה של טבריה ועצרו אותי, לפני כחודשיים הייתי הולך לקבוצת תמיכה בה עליי היה לשתף את אשר על ליבי קשיים,דברים שיודע או אוהב אצלי. היה בחור ערבי אלמוני שהיה נוכח באחת הפגישות ששמע אודותיי, הייתי עובד בח תקשורת גדולה ב תור מומחה שטח מסייע לנציגים. האלמוני שכינה עצמו מוחמד לאחר הפגישה ניסה לתקשר איתי ושאל שאלות רבות, הוא התחיל להיות מפחיד ואיים עליי להוציא מחברת התקשורת כ 10 מספרי כרטיסי אשראי , מתוך 10 ניסיונות של אילוצים הוא הצליח לקבל לידו כ 4 סמרטפונים משוכללים. הוא איים עליי בזמן שהייתי ברכבו ואמר שאם לא אעשה כן הוא יפגע בי ובמשפחתי. ועשה זאת על ידי סכין בעלת להב מפחידה . נכנסתי לחרדה ונאלצתי לעשות עבורו כן. הוא אף אילץ אותי למכור לו את ארבעת המוצרים . במשטרה כאמור כשלקחו אותי פחדתי לספר את אשר אירע נכנסתי לחרדה וסיפרתי זאת כאילו אני עשיתי אך חשוד היה להם הדבר שלא עשיתי זאת מתוך רווח הם גם בדקו. הם הושיבו אותי במעצר ימים 18 יום בצלמון בהיותי במצב קשה עם התקפי חרדה ובמצב נפשי רע מאוד. עד לפני מס ימים בדיון שנערך בקרית שמונה החליטה לתת לי מעצר בית עד תום ההליכים. אני בטראומה קשה, אינני יודע מה לעשות אני לא מכיר את האלמוני שצויין הוא טען ששמו מוחמד מהכפר הסמוך טובה זנגריה.. יש לי עו"ד מהסנגוריה ו אני חושש כי הם רוצים להכניס אותי לכלא. לא היה לנו אפשרות כלכלית. ;( קל לי להביע את רגשותיו בכתב ורוצה לשתף כי קשה לי להתמודד עם זה לבד. תחשוב שזה עלול לקרות לכל אחד שסוחטים אותו

אנונימי

מגיב טיפש, אני מציע לך לסגור את פיך טרם אתה כותב תגובות כה פוגעניות ומעליבות בטרם הינך יודע את האמת ובטרם הנך יודע לנוכח ראיות מעבר לכל ספק סביר לגבי עניין זה. הנימה של הדיבור שלך המתנשאת והדיבור המלוכלך והלא טהור שלך, לא נתפלא אם אתה אחד מהם, יחד עם זאת, צריך להבין אין פה עניין של "כולם טיפשים ואתה חכם" כפי שאתה באת בנימה תוקפנית, צריך להבין שלא כל פשע שנעשה הינו במקורו כפלילי, אלא כמקור בעל כורח שהמבצע עושה אותו למען הגנת גופו,זולתו,ומשפחתו, ואין בכך בכדי להקל או כל דבר אחר מגזר הדין אלא כי מדובר בדבר מה אמיתי לחלוטין, ואין זו הבמה והפורום ובטח שלא להתיחס ולשתף אותך בעניין זה שהרי אתה לא חלק, וגם לא תיהיה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי