לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ינון

גבר עירום בביתו מול חדרה של ביתי

שלום, בבניין שמולנו, עבר לאחרונה להתגורר גבר שנוהג להסתובב בעירום מלא בביתו. הבעיה היא, שהבית שלו נמצא מול חדרה של ביתי בת ה 12. הוא לא צמוד לחדר שלה, אבל ניתן לראות די בבירור מה קורה בתוך הבית.. הדירה שלנו קטנה ואין לי אפשרות להעביר את ביתי לחדר אחר. החלטתי לגשת אל הגבר הזה ולדבר איתו, הוא אמר שהוא נודיסט ושהוא מאמין שעירום זה דבר טבעי ולא משהו שעושה נזק לאנשים אחרים. הוא אמר שלמרות מה שהוא מאמין בו, הוא מכבד גישות אחרות ולא מסתובב עירום בציבור, אבל שבבית הפרטי שלו הוא ינהג לפי אמונותיו. אמר שהוא לא עושה שום דבר מיני, אלא רק מסתובב בטבעיות בתוך הבית הפרטי שלו. אותי כאבא, מאוד מטרידה העובדה שגבר מסתובב בעירום כך שניתן לראות אותו מחדרה של הבת שלי.. מה אני יכול לעשות? תודה

עו"ד אלון שליכטר

היי ינון, על פניו יש שני מסלולים עיקריים שניתן לפעול בהם: - פנייה לבית המשפט על מנת הוא להורות לאותו אדם בצו להימנע מלעשות מעשה. - תלונה למשטרת ישראל. יחד עם זאת, טרם ביצוע אחת מהפעולות הנ"ל ממלית על ייעוץ פרטני עם עו"ד. בברכה, אלון שליכטר, עו"ד 054-6762373

יעקב אדלר

כל מה שהאדם עושה בביתו - זהו חוסה - תחת הגנת הפרטיות, ובאם תלך להתלונן - ייתכן ייתכן שאתה מסתכן ועובר על חוק - הגנת הפרטיות !!!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי