לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אילן

התעללות בקטין חסר ישע

שלום רב. ב 17 לינואר נעצרתי בחשד להתעללות בקטין חסר ישע עם חבלה חמורה על ידי בגיר אחראי. המדובר לכאורה בביתה בת החמש של הידועה בציבור שלי לשעבר. כמובן שהכחשתי בתוקף, פשוט נפלתי לעדות שקר של חברתי עד אותו הזמן בשל לכאורה איום עליה מהרווחה על זה שיקחו לה את בנותיה. לעצם העניין, הייתי עצור למשך 11 יום ושוחררתי על ידי קצין משטרה לפני הדיון בבית משפט ואף הותר לי למרות החשדות הכבדות וימי המעצר הארוכים לשוב ולחיות ביחד עם חברתי ובנותיה... כמובן שבעקבות עדותה השקרית הקשר הסתיים. לפני כשבוע בערך קיבלתי בדואר ממחלקת תביעות לכיש מכתב שבו עליי לנמק תוך 30 יום מדוע לא יוגש נגדי כתב אישום. שאלותיי הם- מדוע למרות החשדות החמורות שוחררתי על ידי המשטרה אחרי 11 יום והותר לי לחזור אל חברתי ובנותיה? ואם החשדות חמורות, מדוע תיק החקירה נמסר לתביעות ולא לפרקליטות? והאם נכון הדבר שלשימוע מוזמן רק נאשם בעבירות מסוג פשע? אוסיף ואומר כי אני בן 45 ללא כל אבר פלילי ושימשתי בשנתיים האחרונות כהורה משמורן ל2 ילדיי בני ה 9 וחצי. ואומר את האמת גם לך, מעולם לא תקפתי אף אדם בכלל וילדים בפרט. בברכה אילן טל

עו"ד משה אלון

שלום רב, ייתכן והחליטו לשנות את החשדות כלפייך כך שהתיק "מתאים" לתביעות. עלייך לפנות באופן מיידי לעו"ד פלילי שייצג אותך בהליך, בכדי שתוכל להימנע מהגשת כתב אישום כנגדך. אין בהכרח קשר בין השחרור לבין השיקול אם להגיש כתב אישום כנגדך או לא.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פלילי