לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אזרח י

פגיעה בשכר ובהטבות בעבודה

אני עם עיוורון בעין אחת ועם בעיות רפואיות נוספות, עובד כ 30 שנה בחברה גדולה ללא אחוזי נכות כל שהם מב. לאומי, רמת השכר שלי נמוכה בהרבה משל חברי בעבודה, דבר שיפגע בפנסייה שלי, ובחוות הדעת כל שנה לרוב מציינים את בעיות הראייה שלי ובכך ברוב השנים הקידומים והבונוסים היו נמוכים מאוד. היו שנים שקיבלתי הערכות טובות והקידומים והבונוסים היו טובים, הכל תלוי מנהלים באותו פרק זמן. האם יש מקום לפני יציאתי לפנסייה להגשת תביעה לשם תיקון העוולה תיקון שכר ? ומה עלי לעשות כהכנה לכך ? בנוסף מאחר שאני מתגורר רחוק ממקום העבודה ביקשתי בע"פ לעבור לעבוד באזור מגורי, וישנה אפשרות, הסיכון והזמן בנהיגה, וכמו כן לעבור באותו מתחם לעבור לתפקיד פחות לחוץ ויותר נוח לעבודה מול מסך מחשב, דחו את בקשתי, בטענה שאין להם מקום אחר, ויש לי יכולות במחלקה ובתפקיד כך אמרו ומרחו אותי, מנהלי המחלקה מלבד מנהלתי הישירה אינם תומכים בי ואף פוגעים בי בשכר, יש לי תוכנת מחשב שזה כ 3 חודשים שמגדילה את הפונטים אך לא עובדת כראוי ומושכים אותי עם קניית תוכנה חדשה, מעוניינים שאצא לפנסייה.אין לי עדיין 35 שנה. ובפרט מעוניין בכל דרך שישלמו על הפגיעה בי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורנה שמריהו

שאלתך מתאימה לייעוץ אישי בנושא ולא מעל דפי הפורום.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה