לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חנה דאי

אחרי 7 שנים שהעובדת פרשה מהעבודה נדרשתי לשלם ריבית והצמדה על פיגור בתשלום הפנסיה

היום אחרי 7 שנות פרישתה של עובדת שהועסקה אצלי... (אני עסק קטן) קיבלתי הודעה ממיטב דש על חיוב בריבית והצמדה בגין פיגור של 3 חדשים בתשלום הפנסיה שלה. . הפיגור היה ל-3 חדשים אך הריבית וההצמדה מחושבת מאז ועד היום למשך 7 שנים? היתכן??. איך אני אמורה לדעת על חיוב ריבית אם הוא מעולם לא נדרש ממני בשום צורה ובשום הודעה שנשלחה אלי. חיוב הריבית הזה לא הופיע ולא התבטא במצב החשבון שלי בשום צורה. פשוט משום מקום מופיע בפתאומיות. חיוב בהודעה שהגיעה אלי אחרי 7 שנים??.. מעולם במהלך שנים אלה לא קיבלתי הודעה על תשלום ריבית כלשהי. העובדת פרשה כבר לפני 7 שנים ודווח למיטב דש על תאריך סיום עבודתה. והעובדת אף מימשה בזמנו את זכויותיה וקיבלה את הפיצויים. האם אני צריכה לשלם את סכום החיוב שלא נדרש ממני אף פעם במהלך 7 שנים? וגם לא נרשם במצב החשבון שלי?; האם זה חוקי לדרוש חוב כזה. אני מוכנה לשלם פיגור של 3 חדשים אך לא ריבית שנצברה במשך 7 שנים. **אני מניחה שזאת הודעת חיוב גורפת לכל המעסיקים ולדעתי יש פה מקום לתביעה יצוגית. אודה לכם מאוד אם אוכל לקבל תשובה בנושא. בברכה חנה דאי

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורנה שמריהו

פורום זה לא מתעסק בדיני ביטוח.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה