מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין
תשלום למטפלת
שלום. אני מתגוררת באשקלון מתחילת מבצע צוק איתן הילד לא נמצא אצל המטפלת.(פרטית )הוא איתי בבית עם שאר הילדים.(אני מורה).האם עלי לשלם מלא על יולי על אף שכבר שילמתי עליו בתחילת החודש ? ומה לגבי אוגוסט במידה והמבצע ימשיך. תודה.
מטפלת היא לא גן. לכן, אין לגבה הוראה ספציפית של פיקוד העורף. מצד שני, איני יודע מה הסידור החוזי שלך איתה. האם את יכולה בכל עת להגיד לה שדי לך ואת לא רוצה יותר את שירותיה ? אם ההסכם שלך מאפשר השתחררות כזו- את יכולה להפסיק את ההתקשרות איתה. אם לא - היא כנראה צודקת בטענה שיש לך הסכם איתה ואת צריכה לעמוד בו כי היא מוכנה גם למלא את חלקה.
הבת שלי גם נמצאת בביתה של מטפלת (שבערבים עובדת כבלנית במקווה), אני מתגוררת באשדוד ולא שלחתי את ביתי התינוקת לביתה של המטפלת מחשש בטחוני לצאת מהבית, היא לא עבדה 6 ימים, והסברתי לה שאינני מתכוונת לשלם בעבור ימים אלו, מאחר והיא לא עבדה בהם. היא טוענת שמאחר ואקבל החזר מהמדינה, אני צריכה לשלם לה והיא מצידה היתה מקבלת את הילדה, דבר שמבחינתי לא היה בא בחשבון לנסוע את כל הנסיעה הזו מלווה בטילים ובאיום ביטחוני. אשמח אם תפנה אותי למקור משפטי כדי שאמנע מויכוח עימה בנושא.