לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאן

צלקת גדולה שנותרה מהסרת שומה.

שלום, לפני יותר משנה נשלחתי ע"י רופא עור בקופת חולים שלי להסרת שומה שהייתה לי בגב. כבר מהרגע שהוסרו התפרים, החלה לגדול לי שם צלקת גדולה ובולטת, גדולה יותר מהשומה שהייתה ובצבע שונה. חשבתי שאולי זה שלב שבו העור עדין מחלים ולאט לאט זה יתעדן, אך עברה יותר משנה והצלקת הגדולה והבולטת נותרה. השאלה שלי היא האם יש פה רשלנות של הכירורגית אשר ביצעה את ההסרה של השומה? האם אני יכולה לבוא ולדרוש פיצוי? תודה!

עו"ד צחי גרוסמן

ליאן, שלום. תודה על פנייתך, שמניחה את אבן הפינה לפורום החדש. ישנן שיטות שונות להסרת שומה ואלה תלויות באופי השומה, מהות הפרוצדורה (אסתטית/רפואית)וגורמים נוספים. תוצאות הסרת השומה, בכל הנוגע להיוותרות צלקת, תלויות אף הן בגורמים שונים- מסוג הפרוצדורה ועד למיומנות הכירורג המבצע. על מנת שניתן יהיה להשיב לשאלתך באופן רציני יש צורך בבירור עובדתי נוסף ובקבלת תיקך הרפואי. חשוב לדעת שגם מקום בו לא היתה רשלנות בבחירת הפרוצדורה או באופן בו היא בוצעה, ייתכן שיש מקום לתביעה בשל אי מסירת מידע רפואי מלא למטופל, קודם לביצוע הפרוצדורה (ובמקרה שלנו- מסירת המידע הנוגע לסכנה להיווצרות צלקת מכערת). יום נפלא. עו"ד צחי גרוסמן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית בקופות ובתי חולים