מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
זהות הבורר אם הוא לא רוצה להמשיך
שלום נכנסו להליך בוררות לאחר שהבורר הודיע שהוא מסכים לקבל את התיק וגם שילמנו לו מראש כבר שכר טרחה על המון שעות, עכשיו באמצע ההליך הוא טוען שהוא לא יכול להמשיך מנסיבות אישיות, ליא זה מרגיש כאילו הוא סגר משהו עם הצד השני או שהוא מכיר אותו, מה עושים גם שילמתי לו וגם עכשיו אני צריך ללכת לבורר אחר ולשלם לו עוד כסף
חיים שלום, מאחר ובשאלתך ישנם כמה עובדות שהייתי רוצה לבבר עד הסוף כיון שהן יכולות להקים לך עילת תביעה כנגד הבורר הייתי מציע לקבל פרטים נוספים כמו לדוגמא מי הציע אותו בתחילה, באיזה נואש הסכסוך, מה הכשרתו של הבורר, האם כל צד הצהיר שהוא לא מכיר את הוברר ועוד ועוד, האם יש לך משהו מעבר לתחושת בטן שהוא סגר משהו עם הצד השני הדברים הללו חשובים ועשויים לשנות את סוג הבקשה בפנייה לביהמ"ש. מוצע לפנות לקבלת ייעוץ פרטני
חיים שלום, מאחר ובשאלתך ישנם כמה עובדות שהייתי רוצה לבבר עד הסוף כיון שהן יכולות להקים לך עילת תביעה כנגד הבורר הייתי מציע לקבל פרטים נוספים כמו לדוגמא מי הציע אותו בתחילה, באיזה נואש הסכסוך, מה הכשרתו של הבורר, האם כל צד הצהיר שהוא לא מכיר את הוברר ועוד ועוד, האם יש לך משהו מעבר לתחושת בטן שהוא סגר משהו עם הצד השני הדברים הללו חשובים ועשויים לשנות את סוג הבקשה בפנייה לביהמ"ש. מוצע לפנות לקבלת ייעוץ פרטני
שאלות נפוצות:
מיכל גרנות
דניאלה ארגמני
מיכה קוזמן
איילה חזן
אביאל ארדן